Kiszivárgott a Cyberpunk 2077 teljes térképe!

Nincs AAA játék szivárgás nélkül (ahogy karácsony sincs Kevin nélkül).

A CD Projekt RED játéka is a fejlesztés célegyenesében van (és ezért szépen növelik a fejlesztők munkaidejét is, hogy az utolsó pillanatra minden, legalábbis az alapkiadásba tervezett rész elkészüljön), így lassan a Cyberpunk 2077 megjelenéséhez is közelítünk. Emiatt pedig nem is csoda, hogy a játék térképe is kiszivárgott. Itt a fizikai, kézzel fogható térképre kell gondolni, ami a Cyberpunk 2077 lemezes kiadásának tokjában ott lesz, ugyanis a lengyel kiadó nem akarja elintézni annyival, hogy egy használati útmutató cetlit vág a lemez mellé a tokba.

Igaz: a The Witcher 3: Wild Hunthoz képest a Cyberpunk 2077 térképe tényleg kisebb, de két tényezőt figyelembe kell vennünk. Egyrészt sűrűbben lakott területről van szó Night City esetében, másrészt pedig a vertikalitást, a függőlegességet se hanyagoljuk el – magyarul: egy halom olyan ház van, aminek több emeletét is bejárhatjuk, így felfelé jelentős terjeszkedésről beszélhetünk Geralt sztorijához képest. De a térkép mellett a képeslapok is kiszivárogtak – ezek is ott lesznek a játék lemezes kiadásában, mivel a CD Projekt RED tényleg szeret több bónuszt adni a játéka mellé, és ezért is van jó megbecsülése a cégnek.

A Cyberpunk 2077 november 19-én fog megjelenni PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Most már biztos: egy napon, mint a PlayStation 5 Európában (a tengerentúl a Sony konzolja tizenkettedikétől lesz kapható), így addigra már kinn lesz mind a két konzolgyártó next-gen konzolja (a Microsofttól az Xbox Series X és az Xbox Series S is november 10-én indul el világszerte), de a két next-gen konzol a kurrens-gen verziót fogja csak eleinte támogatni. A next-gen patch csak később, talán 2021 elején fog csak megérkezni, és a Cyberpunk 2077 halasztása miatt a kiegészítők is az eredetileg tervezett – és számunkra nem közölt – időpontokhoz képest jönnek csak, ahogy a multiplayer komponens is (2022), ami önálló lesz, mikrotranzakciókkal.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu