Daniel Craig megszólalt a Nincs idő meghalni elhalasztásával kapcsolatban

MOZI HÍREK – A The Tonight Show With Jimmy Fallon vendégeként szólalt meg a sztár a legújabb James Bond-film, a Nincs idő meghalni április másodikára halasztásával kapcsolatban.

„Azt szeretnénk, hogy az emberek a megfelelő, biztonságos módon üljenek majd be a filmünkre” – magyarázta Jimmy Fallonnak Daniel Craig, hogy miért kellett a Nincs idő meghalni bemutatódátumát november 20-ról (itthon 19-ről) április 2-ra halasztani. Craig még ezt is hozzátette:

„Egyelőre világszerte zárva tartanak a mozik, mi viszont azt tervezzük, hogy majd mindenhol egyszerre mutatjuk be a 007-es ügynök legújabb kalandját. Viszont ez most nem a megfelelő időpont.”

Sokan abban reménykedtek, hogy amiatt, mert a James Bond-franchise az átlagosnál kevésbé támaszkodik a tengerentúli bevételekre, így elképzelhető, hogy a stúdió megmarad a novemberi premiernél – még akkor is, ha a Tenethez hasonlóan az amerikai nézőszámok nem lesznek éppen fényesek.

Sajnos ez volt egyébként az a halasztás, amely megadta valahol a kegyelemdöfést a mozihálózatoknak: nem sokkal utána a Cineworld döntött úgy, hogy határozatlan időre bezárja az összes amerikai, angol és ír moziját.  Ráadásul a Bond film csúsztatása további halasztásokat is okozott, hiszen a Dűne, a The Batman és a Shazam! Fury Of The Gods premierjeit is alaposan eltolták.

Érdekesség, vannak azért pozitívnak tekinthető fejlemények is, hiszen nemrég írtunk róla, hogy a Monster Hunter és a Croodék: Egy új kor bemutatóit előrébb hozták, illetve vagy hogy a pletykák ellenére a Disney egyelőre még nem halasztotta el a Lelki ismereteket, kérdés, hogy ezek mire lesznek elegendőek a mozik szempontjából. Ezeken kívül még két filmre lehet még számítani az idén: a Trollok a világ körül október 29-ig kerül a mozikba, a Free Guy pedig december 9-én. Nem mondhatni, hogy túlzottan tartalmas ünnepi mozizásra számíthatunk az év végén…

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu