Need for Speed: Hot Pursuit Remastered: újrakiadás „extrákkal” [VIDEO]

Az Electronic Arts folytatja az újrakiadást (ami ebben az esetben talán felesleges is).

A sokszori szivárgás után a kiadó végre hivatalosan is bejelentette a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered-et, amin a Criterion Games dolgozik (vagy nem, mert a Steam szerint a Stellar Entertainment Ltd. – nos, ők kik?), és mindegyik kurrens-gen platformra meg fog jelenni. A cross-play és az autolog segítségével mind a négy platformon játszók egymással is versenyre kelhetnek, és az Autologgal a barátaink aktivitása révén gyorsan egymáshoz csatlakozhatunk – ilyet már 2012-ben is láttunk már az akkori Need For Speed: Most Wantedben (mert az eredeti 2005-ben jött ki).

A PC-sek nem kapták meg anno a PlayStation 3-ra és az Xbox 360-ra megjelent DLC-ket, de most ők sem maradnak ki belőle, ugyanis hat órányi plusz játékmenetet ígér a sajtóközlemény a 30-nál is több új kihívással. Új achievementek, autószínek, frissebb fotó mód, galéria, ezekkel akar a Criterion Games egy jobb játékmenetet kínáló élményt elérni. Több autó is lesz, de azért hallottunk azt is, hogy néhány jármű hiányozni fog az újrakiadásból (meg is mondjuk, hogy a licencelés miatt a Mercedes SLR McLaren, az SLR McLaren Stirling Moss és a Carbon Motors E7 rendőrautó hiányozni fog…).

Egy mélynek nevezett egyjátékos karrier vár ránk a rendőrök és a versenyzők térfelén is, és a multiplayer élmény is ide kapcsolódik az összes játékmódban, így akár néhány barátunkkal is harcolhatunk az új kocsik, fegyverek, felszerelések megnyitásáért. Az idézőjelesen „fejlettebb” látvány (mert az új shaderek nem nagyon jelentenek szebb grafikát) révén akár 4K felbontásban, 60 FPS-sel játszhatunk (persze nem mindenhol, ezért az akár), nagyobb felbontású modellekkel, árnyékokkal, tükröződéssel, több objektummal és tereptárggyal, nagyobb látótávolsággal, több részecskével, fejlettebb anti-aliasinggal és SSAO-val.

A Need for Speed: Hot Pursuit Remastered november 6-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re (Steam, Origin), illetve november 13-án Nintendo Switch-re. Konzolokon 40 euró/dollár (~14500 forint), PC-n 30 euró (~11 ezer forint) lesz az ár. A Steamen olvashatjuk, hogy az Origin kliens kötelező lesz, hogy a háttérben fusson, továbbá online aktiválás is kelleni fog, és nem zárjuk ki a Denuvót sem. Játékmegőrzés a jövő számára? Az Electronic Arts ezzel nem foglalkozik.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu