The 355: igazi női sztárparádé a kémnőkről szóló filmben [VIDEO]

MOZI HÍREK – Jessica Chastain, Diane Kruger, Penélope Cruz, Fan Bingbing illetve Lupita Nyong’o alakítanak öt női szuperkémet, akik egyesítve erőiket megmentik a világot a harmadik világháborútól.

Felkerült a Youtube-ra Simon Kinberg (X-Men: Sötét Főnix) által rendezett The 355 legelső trailere, amelyben egy kis csapat profi ügynöknő menti meg a világot a III. világháborútól. Sztárparádé, fegyverek, autók és ruhák jellemzik a kémes akciófilmet, amelyben a gyengébb nem képviselői egyben James Bond kihívói is lehetnének. Ez annál is inkább elmondható, hiszen a The 355 immár megelőzte a 2021 áprilisára eltolt Nincs idő meghalni című filmet.

Állítólag a nemrég attól Jessica Chastaintől származik az ötlet, aki nemrég szintén egy női James Bondot alakított az Ava című eléggé felejthető filmben, hogy jöhetne végre egy új erős, női karaktereket felvonultató franchise, ami a Mission Impossible, a Jason Bourne és persze a James Bond filmekkel venné fel a versenyt. Mondjuk manapság a túltolt „girl power”, az SJW és a nőket állandó főszerepeltető Hollywood korszakában nem csoda, hogy az ötlet nem talált süket csak fülekre…

Az elképzelést aztán a Universal valósította meg. A kémfilm hivatalos szinopszisa alapján az eseményeket az indítja el, hogy egy hipertitkos fegyver illetéktelen kezébe kerül, minek következtében a CIA ügynöke, Mason “Mace” Brown (Jessica Chastain) egy csapatot szed össze több nemzet ügynökeiből, hogy visszaszerezzék azt. Itt lesz velünk Marie Németországból (Diane Kruger – ő is alakított már kémnőt a Becstelen Brygantikban és a The Operative című filmben is), a kolumbiai agyturkász, Graciela (Penélope Cruz), az MI6 egykori számítógépzsenije, Khadijah (Lupita Nyong’o), továbbá egy titokzatos nő: Lin Mi Sheng is (Fan Bingbing az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiból) és követi őket, aki minden lépésüket figyeli. Bár ezt a rövid összefoglaló első blikkre nem egy nagy szám, de azért kár lenne ilyen gyorsan leírni az alkotást.

Persze szerepelnek rangos férfiszínészek is a filmben: a Párizstól Marokkón át Sanghajig tartó akciófilmben: a Tél Katonája, Sebastian Stan, valamint Edgar Ramírez (A lány a vonaton) is szerepelnek a stáblistában. 2019 májusáig még arra lehetett számítani, az Oscar-díjas Marion Cotillard (aki szintén alakított már kémnőt a Szövetségesek című filmben) is szerepel a filmben, ám végül faképnél hagyta a produkciót, és 2019 júniusában Krugert szerződtették helyette.

A filmet mozikban mutatják majd, elvileg 2021. január 15-es premierre lehet számítani.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu