Call of Duty: Black Ops Cold War: a PC-s gépigény

A bétához képest valószínűleg a bolti verzió nem fog jelentősen erősebb vasat igényelni.

Kezdjük is rögtön a rendszerigénnyel:

Minimum rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 7 SP1 x64, vagy Windows 10 x64 (minimum 1803-as verzió)
  • Processzor: Intel Core i5-2500K vagy ennek AMD-s megfelelője, vagy jobb
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 670 2 GB VRAM-mal vagy GTX 1650 4 GB VRAM-mal, vagy AMD Radeon HD 7950, vagy jobb
  • Memória: 8 GB RAM
  • Szabad tárhely: 45 GB
  • Szélesszávú internetkapcsolat (és itt nem csak azért, mert multiplayer módokat tesztelhetünk majd, hanem a Battle.net miatt is)
  • DirectX 12-t támogató rendszer és Battle.net szükséges

 

Ajánlott rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 x64 (ebből is a legújabb)
  • Processzor: Intel Core i7-4770K vagy ennek AMD-s megfelelője, vagy jobb
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 970 4 GB VRAM-mal vagy GTX 1660 Super 6 GB VRAM-mal, vagy AMD Radeon R9 370 vaagy RX 580, vagy jobb
  • Memória: 16 GB RAM
  • Szabad tárhely: 45 GB
  • Szélesszávú internetkapcsolat
  • DirectX 12-t támogató rendszer és Battle.net szükséges

 

Ezt legutóbb már megírtuk, így a menetrendet érdemes megemlíteni: „először csak a PlayStation 4-eseknek lesz elérhető a Call of Duty: Black Ops Cold War bétája (mindegy, hogy PS4-re vagy PlayStation 5-re rendeltek elő – a PlayStation Plus ajánlott, de nem mindenhol kötelező). A korai hozzáférésben október 8-án és 9-én lehet egymásnak esni (itt természetesen az előrendelésre van szükség a hozzáféréshez), majd október 10-e és 12-e között nyílt béta vár a PlayStation 4-esekre. A második hétvégén már a cross-play-t is tesztelik. Október 15-én és 16-án a PlayStation 4-eseknek egy nyílt béta lesz ismételten, de az Xbox One-osok és PC-sek számára ekkor lesz a korai hozzáférés időszaka (itt meg mindegy, hogy Xbox Seriesre vagy X1-re rendeltek elő). Végezetül október 17-e és 19-e között mind a három platform számára nyílt lesz a harc, így az Activision Blizzard idei pénzeszsákokat termelő játékában a két kurrens-gen konzolon játszók a PC-sekkel, továbbá a két next-gen konzollal (hárommal…) is harcolhatnak majd.”

A pre-load PC-n tizenharmadikán indul, magyar idő szerint délután ötkor. Az Activision Blizzard szerint lesznek meglepetések is, gyakori frissítésekkel. Aki eléri a 10-es szintet, a teljes játékban a Mutual Animosity SMG-hez megkapja a tervrajzokat.

A Call of Duty: Black Ops Cold War cross-gen játék lesz; PlayStation 5-re, Xbox Seriesre (Xbox Series X, Xbox Series S), PC-re (Battle.net-exkluzívként), PlayStation 4-re és Xbox One-ra is november 13-án fog megjelenni. A PlayStation 4 > PlayStation 5 és az Xbox One > Xbox Series frissítés ingyenes lesz.

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu