Mortal Kombat 11: Rambo lesz a következő harcos, igazi meglepetéssel!

A filmvásznon a Sylvester Stallone által megszemélyesített vietnámi veterán: John Rambo lesz legendás Mortal Kombat 11 egy újabb harcosa.

Kevés akkora ikonikus, klasszikus, nyolcvanas évekbeli akcióhős van, mint Rambo, a magányos vietnámi veterán harcos, mely szerep – a Rocky mellett – Sylvester Stallone számára az igazi hírnevet meghozta. Éppen azért igazából nem az volt a kérdés, hogy lesz-e valamikor Rambo a Mortal Kombatban, hanem az, hogy melyik részben és mikor?

Erre a kérdésre most egy hivatalos traillerrel válaszolt a NetherRealm, melyben a legendás akcióhőst láthatjuk. És hogy mi a meglepetés? Nos, az ikonikus John Rambo Sylvester Stallone hangján fog megszólalni.

A felvételen éppen azt látjuk, ahogy egy Tarkatan harcosnak… nos, nem ez a legjobb napja, miután a szintúgy bejelentésre került Rain és Mileena kereszttüzébe kerül. A két harcos éppen komolyabban egymásnak esik, amikor megjelenik a porondon Rambo és a harmadik Rambo-filmre emlékeztetve közli a jelenlévőkkel:

„Én vagyok a legrosszabb rémálmotok.”

Hogy milyen új extrákat tudnak majd az az új karakterek, abból még nem láthattunk semmit, viszont mindhárman a Kombat Pack 2 részét fogják képezni.

A Kombat Pack 2 egyébként akár külön is megvásárolható lesz, illetve a Mortal Kombat 11 Ultimate Edition részeként is megvehetjük. Ez a speciális kiadás november 17-én jelenik meg és az alapjáték mellett az Aftermath kiegészítő és a két Kombat Pack is benne lesz. Ez a kiadás persze az újgenerációs konzolokon is kapható lesz, némi grafikai extrákkal megspékelve. Akik rendelkeznek az Ultimate Edition aktuális generációs változatával, azok ingyen megkapják a nextgen verziót is. Lesz crossyplay a PS5-ös, PS4-es, Xbox Series X/S-es és Xbox One-os változatok között is, de csak „bizonyos játékmódokban.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu