Thor: Szerelem és mennydörgés forgatását 2021 elején kezdik meg

MOZI HÍREK – Chris Hemsworth hamarosan visszatér a Thor: Love and Thunder mennydörgés isteneként.

Thor: A szerelem és a mennydörgés forgatása januárban kezdődik. Zűrös év volt ez a filmipar számára, de a stúdiók lassan, de biztosan megpróbálták visszavezetni a nagyobb produkciókat. A Disney és a Marvel Studios számára ez kiemelt prioritást jelent, mivel része a bolygó egyik legnagyobb franchise-jának. Most kiderült, hogy Chris Hemsworth 2021-et kezdi azzal, hogy ismét a Mennydörgés Istenének szerepét játssza majd el.

Nemrég számoltunk be arról, hogy már javában zajlik a Mad Max: Furiosa: a 2015-ös Mad Max: Fury Road előzményének produkciós fázisa. Chris Hemsworth is egy meghatározatlan szerepben csatlakozott a szereplőkhöz. Az egyik, a hírt részletező jelentésben kiderült, hogy a Thor: Love and Thunder forgatását januárban kezdik. Várhatóan a produkció nagyrésze Ausztráliában zajlik majd, ahonnan eredetileg Hemsworth származik. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a Mad Max: Furiosa fog jönni, miután Hemsworth befejezte következő kalandját a Marvel Cinematic Universe-ben.

Taika Waititi, aki korábban a 2017-es Thor: Ragnaröknél is a kamerák mögött állt, visszatér az rendezői székbe. Waititi egyébént korábban a közösségi médiában közzétett egy fotót arról, hogy ismét egy meghatározatlan projekten dolgozik. Sokan ebből azt feltételezték, hogy a Thor 4-en kezdte meg az előprodukciót. Úgy tűnik, hogy ez a hír ezt alátámasztja. A legfrissebb információk azt is sugallják, hogy Natalie Portman (aki Jane Fosterként tér vissza), már megérkezett Ausztráliába, és készen áll a forgatásra. Portman lesz az új Thor a folytatásban, amelyet eredetileg a Marvel tavaly nyári, San Diego Comic-Con-i paneljén jelentettek be.

A forgatókönyv részleteit egyelőre nagyrészben titokban tartják. Utoljára Thort a Bosszúállók: Végjáték végén láthattuk. Felkészült arra, hogy az űrbe induljon a Galaxis őrzőivel, akik Gamorát keresték. Taika Waititi korábban elárult néhány részletet, arról beszélve, hogy „igazi őrület lesz a film”. Tessa Thompson visszatér Valkyrie-ként, aki egy királynőt keres, aki uralkodhat mellette. Valkyrie-t Asgard új uralkodójává választották a Bosszúállók: Végjátékban. A főgonosz pedig nem más lesz, mint Nolan-éra Batmanje: Christian Bale. A karakter kiléte egyelőre rejtély.

Thor: A Love and Thunder jelenleg 2022. február 11-én várható a mozikban.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu