Yakuza: Like a Dragon: Xbox Series S-en lelombozóak a technikai eredmények!

A Yakuza: Like a Dragon: Xbox Series S-en még az 1080p és 60fps sebességet sem bírja egyszerre.

Mennyire fognak jól futni a következő generációs játékok az Xbox Series S-n? Mostantól ez már nyitott kérdéssé vált. Az Xbox Series S-en futó Dirt 5-öt bemutató trailertől eltekintve a Microsoft nem túl közlékeny: a következő generációs konzoljának képességeit többnyire titokban tartja. Nos, most további részletek állnak rendelkezésünkre a Series S erejéről – vagy inkább annak hiányáról – mivel most a Sega feltárta a maximális felbontást és frame rate-et az XSS-es Yakuza: Like a Dragon esetében… és a számok nem annyira lenyűgözőek.

Yakuza: A Like a Dragon két grafikus módot kínál az Xbox Series S-n – az egyiket 1440p és 30fps sebességgel, a másikat pedig 900p 60fps sebességgel. Igen, jól olvastátok: ha 60 frame/sec-re vágyik, akkor a Microsoft következő generációs konzolja még az az 1080p-t sem éri el.

Ráadásul amiatt is elég lelombozó ez az eredmény, mert a következő Yakuza-játék jellegét tekintve enyhén szólva sem kellene, hogy egy erőművet igényeljen. Ez egy körökre osztott RPG, amelynek grafikája az eddig látható trailerek, képek alapján nagyjából hasonlít technikai téren a jelenlegi generációs Yakuza játékokra. Nincsenek csúcstechnológiájú effektek, elképesztő látványelemeket tartalmazó építészet vagy processzorgyilkos, hatalmas tömeg. Ha a Series S még arra sem képes, hogy a Yakuza 1080p és 60fps sebességgel fusson, akkor az olyan ambiciózusabb játékok, mint a Call of Duty: Black Ops Cold War vagy a Cyberpunk 2077 egész biztosan nem lesznek erre képesek.

A Yakuza: A Like a Dragon sorozat több mint egy 15 évvel ezelőtti kezdete és hat rész óta egy új főszereplőt mutat be: Ichiban Kasuga egy alacsony szintű yakuza-tag lesz, aki mindenáron be akarja bizonyítani értékét a bűnszervezetben.

A Yakuza: Like a Dragon PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X / S-en és PS4-en november 10-én, PS5-ön pedig 2021. március 2-án jelenik meg.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu