Devil May Cry 5 Special Edition: lemezes kiadásban késni fog errefelé

Japánban lépéselőnyben lesz a Devil May Cry 5 next-gen újrakiadása… legalábbis PlayStation 5-ön.

A Capcom bejelentette, hogy a Devil May Cry 5 Special Edition lemezes kiadása Japánban november 12-étől már kapható is lesz, és ugyanannyit kóstál majd mint a digitális (PlayStation Store) verzió (4990 yen, ~14635 forint). Az Xbox Series kiadás arrafelé csak digitális kiadásban juthat el a játékosokhoz, úgyhogy ott még nincs meg a komolyabb bizalom az Xbox iránt, hiába jön ki egy napon mindenhol (eddig ez Japánban nem így volt).

A japánoknak lesz egy Devil May Cry 5 Special Edition SSS Pack kiadás is, amit az e-Capcom Store-ról 11500 yenért (~33750 forintért) lehet behúzni. Ebben a játék mellett egy könyv, egy soundtrack CD, egy póló, és egy megfordítható játékborítót találhatunk. A pakk csak december 22-étől lesz rendelhető, önállóan pedig 7500 yenért (~22 ezer forintért) lehet megvenni. Aki pedig Vergil karakteréből szeretne egy komolyabb replikát, 600 ezer yenért (~1,76 millió forintért…) lehet megvenni.

A nyugati lemezes kiadás a Capcom közleménye szerint csak december elsejétől lesz kapható Xbox Series-en és PlayStation 5-ön egyaránt. Ne feledjük, a digitális verziót már a konzolok nyitócímei között megtalálhatjuk, így az Xbox Series X és az Xbox Series S november 10-étől, a PlayStation 5 Standard Edition és a PlayStation 5 Digital Edition pedig errefelé november 19-étől kínálja majd a Vergil karakterével bővített Devil May Cry 5 újrakiadást 40 euróért, tehát kb. 15 ezer forintért.

„A sajtóközlemény szerint a next-gen konzolok erejét ki fogja használni a Devil May Cry 5 Soecual Edition, és személyre szabhatunk pár dolgot a nekünk megfelelő játékélmény miatt. A fotorealisztikus megvilágítási effektek a ray tracinget kihasználhatják, de akár a legnagyobb felbontást is választhatjuk, viszont ha nekünk mindenek felett a jobb teljesítmény és ebből adódóan a minél nagyobb frame rate a fontos, akkor ezt is előnyben részesíthetjük (akár 120 FPS). A 3D-s audió révén hallani fogjuk körülöttünk, hogy mégis mi történik a háttérben, vagy honnan rohan felénk egy ellenfél, és természetesen a töltési idők is jelentősen csökkennek a next-gen konzolokon. És azokon Vergil is játszható karakter lesz. A DualSense segítségével a PlayStation 5-ös verzió az adaptív ravaszokat is kihasználja, hogy a feszültséget az ujjbegyeinken keresztül érzékelhessük,” írtuk két hete.

Úgyhogy a Devil May Cry 5 Special Edition a nyitócímek között lesz… csak nem a kezeink között.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu