Korlátozott ideig négy ingyenes PC-s érdekességgel támad a SEGA [VIDEO]

A SEGA érdekes, de egyedi módon ünnepli a fennállásának 60. évfordulóját.

Négy játékról lesz szó, és mindegyik korlátozott ideig lesz csak elérhető. Időrendben haladunk – a The Eccentric Ape fejlesztése, az Armor of Heroes (ami a Company of Heroes retro elképzeléseként szolgál) a mai nap bukkan fel a Steamen. A Relic Entertainment Company of Heroes művészeti stílusával és modelljeivel öntötte nyakon a tankokat, és szólóban, a mesterséges intelligencia ellen, vagy akár négyen online is harcolhatunk. Három játékmód rendelkezik pontokkal (Deathmatch – magától értetődő, Score Zone – csak a kijelölt zónán belül kapunk pontokat, Survival – mindenkinek korlátozott számú élete van); három konfigurációval (Arcade, Tactical, Hardcore), és összesen kilenc játékmóddal (Crazy Tanks, King of the Hill, Standoff, Skirmish, Danger Zone, Last Man Standing, Annihilation, Carnage, Extinction). Négy pálya lesz teljesen elpusztítható környezettel, a kezelést teljesen testreszabhatjuk (kontroller/billentyűzet), és az is megoldható, hogy egy barátunkat meghívjuk, hogy ő is kezeljen egy tankot.

A The Eccentric Ape következő dobása október 16-án az Endless Zone lesz, ami a Fantasy Zone homázsaként érkezik a Steamre. Ebben Opbot a főszereplő, aki az Endless Legend és a Dungeon of the Endless előtt még egy hadiorvos és szervi specialista volt a Mezari-hadseregben, de egy nap el kellett iszkolnia, és elkötött egy menekülésre használt űrhajót, amin voltak fegyverek is – és most a cél a Riftborn-univerzumba történő bejutás, miután Opbot az Endless Zone-ban (a végtelen zónában) ragadt.

Október 17-én pedig a Empty Clip Studiostól érkezik a Streets of Kamurocho, ami a Streets of Rage 2-t kombinálja a Yakuzával. A Tojo-klán harmadik elnöke elhunyt, a szervezetet pedig nincsen, aki összefogja – az erőszak az utcára is kijut, és ezért Kazuma Kiryunak és Goro Majimának kell megállítania a vérengzést.

Végezetül pedig október 18-án a The Eccentric Ape-től megérkezik a Golden Axed. Ez egy egypályás vertical slice egy törölt Golden Axe rebootból, ami még kb. egy évtizede volt a tervezőasztalon a SEGA Reborn részeként (az Altered Beast, a Streets of Rage, illetve egy végtelenített Shinobi reboot is a tervek között volt a SEGA ausztrál stúdiójában – mindegyik 2,5D-s volt, és minden egy közös világ része lett volna). A stúdiónak sajnos befellegzett 2013-ban, de a SEGA a 60. születésnapja miatt kiadja a működő prototípust a Golden Axe Rebornból – ez a Golden Axed, ami tehát nem egy teljes játék, és nagy eséllyel bugos is, de kifejezi a „mi lett volna ha?” gondolatot. A SEGA megkereste az akkori fejlesztőket, akik ma is büszkék erre a játékra.

És a csavar: mind a négy játék korlátozott ideig lesz csak elérhető! A Steamen október 19-én este hét óráig (vagy az óraátállítás közötti időkülönbség miatt este nyolcig) találhatjuk csak meg a négy játékot a Valve digitális boltjában, ahol amúgy a SEGA játékai szépen le vannak árazva. Itt pedig ha regisztrálunk a Steam-fiókunkkal, a NiGHTS: Into Dreams is a miénk lehet.

Forrás: Gematsu, Gematsu, Gematsu, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu