Menu

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales: részletek a Game Informertől [VIDEO]

A hazánkban nem nagy ismeretséggel rendelkező Game Informer magazin új lapszámának címlapsztorija lett az Insomniac Games következő alkotása.

A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales a PlayStation 5-ön a Performance Mode-ban felskálázott 4K-s látvány mellett 60 FPS-sel fut majd, de cserébe a ray tracing (a sugárkövetés) nincs alkalmazva, ehelyett az SSR-t (screen-space reflection), azaz képkocka szintjén működő visszaverődés effektjét használják. A Fidelity Mode a teljesítmény helyett a felbontásra gyúr: valós 4K felbontáson fut így a játék, de cserébe csak 30 FPS frame rate-tel és ray tracinggel. A töltési idő mindkét esetben csak egy villanás lesz, még a fast travel esetében is.

A játék egy évvel a Marvel’s Spider-Man eseményei után játszódik, és igazi folytatásként kezeli az Insomniac Games is. Peter Parker is jelen lesz a történetben, de ő Miles mentora lesz csak (ő lesz ugyanis az új Pókember ebben a sztoriban), viszont az ő sztorija is előrébb jut valamennyit. Miles Morales lesz az egyedüli játszható karakter. Az intro egy akciódús jelenet lesz, amiben az előző részben látott Rhino visszatér, és mellette a már megerősített Tinkerer is felbukkan – rajtuk kívül lesznek más főgonoszok is, de kevesebb lesz belőlük mint a 2018-ban megjelent PlayStation 4-exkluzív első részben.

New York többnyire ugyanakkora és ugyanolyan lesz mint eddig, de Miles otthonát, Harlemet átdolgozta az Insomniac, mivel több hiteles részletet adtak hozzá a városrészhez. A teljes város felfedezése közben új bűncselekmények is lesznek, cserébe a régi kihívások (pl. a puzzle laboratóriumok) kimaradnak. Kosztümök: Beginner Suit (Miles otthoni munkássága), Gift Suit (pizsamaszerű kinézettel), Iconic Suit (ezt viseli pl. a dobozképen is), Track Suit (piros, fekete, fehér), 2020 Suit (LED-megvilágítással), illetve a Cat Suit (a hátizsákban van egy macska is, ami segíthet a harcokban).

A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Európában november 19-én érkezik PlayStation 5-re és PlayStation 4-re egyaránt. A PlayStation 4 > PlayStation 5 frissítés ingyenes lesz.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Cammy (Street Fighter)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu