Quantum Replica: sosem késő a konzolos port [VIDEO]

Az ON3D Studios játékát a PQube jó három évvel a PC-s eredeti után konzolokra is kihozza.

A Quantum Replica ugyanis 2018 májusában jött ki Steamre, így eléggé meglepő, hogy a lopakodós/akciójáték ennyi idő után kap konzolos átiratot, de nem éppen az újabb hardverekben tessék gondolkodni – a kiadó bejelentése ugyanis PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re megy át a játék.

A Quantum Replica weboldala szerint a játék 2084-ben játszódik, és a Szindikátus nevű könyörtelen cég megfektette a világot (ezzel a névvel nem is csoda…), így van egy végtelen metropolisz a neonfényekkel, és azalatt a városlakók próbálnak valahogy megélni, tartva a zsoldosoktól és azok vezetőitől, és ehhez a kliséhez hozzá lehet még csapni a főszereplőt is, ugyanis az Alpha névre hallgató karakternek semmi emléke nincs a múltjáról.

A lopakodás és a kaland gyors tempójú; kombinálja a Metal Gear-stílusú macska-egér küldözést a neonnal átitatott, időgörbítő cyberpunk akcióval. Az árnyékokból kell harcolni, és az időt a mi javunkra kell fordítani (vagy inkább tekerni) az ellenfelek legyőzéséért, miközben azért érdemes lesz észrevétlennek maradni. Alphának a célja a bejutás lesz egy gyanús kormányzati szervezetbe, hogy így visszanyerje az emlékeit, meg esetleg forradalmat izzítson egy elnyomott városban, amit képletesen eltaposott az állam lába.

Egy cyberpunk világot kell felfedezni a múltunk felfedezéséért, és több fegyvert, képességet és kütyüt is megnyithatunk – ezekkel észrevétlenek maradhatunk, legyőzhetjük a biztonságiakat, és az egyre nehezebb ellenfelekkel szemben is életben maradhatunk. Öt eltérő környezetű régió van a városban, és mindegyiknek egyedi kihívásai lesznek; a piszkos utcáktól kezdve (ahol az állami rendőrség a tetőkön figyel mindent és mindenkit) a high-tech épületekig nagyobb szintű biztonsági felszereléssel. A túléléshez a jó reflexek és a dörzsölt gondolkodás kelleni fog, mert így lehet lépéselőnyben maradni. Mindegyik körzet egy egyedi bossfighttal zárul, és a játék maga egy rémisztő disztopikus képet fest fel a jövőről.

A Quantum Replica jövőre jön ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu