Batman? Superman? Újabb IP? A Warner Bros Montreal munkatársakat keres egy új játék bejelentésére

Egy állásajánlat alapján indult el a találgatás a DC univerzumban játszódó új játékról.

Hosszú évek várakozása után a DC univerzumon alapuló két új játék tavaly augusztusban megerősítést nyert. Egyrészt a Batman Arkham-saga alkotói: a Rocksteady csapata a Suicide Squad Kill the Justice League fejlesztésén dolgozik, amelyben a szokásos hősök helyett a DC-rosszfiúk (illetve Harley Quinn esetében: rosszlány) csapatát irányíthatjuk. Másrészt a Warner Bros. Montreal bemutatta a Gotham Knights-ot, egy olyan kalandot, amelyet egyedül vagy más szövetségessel együttműködve lehet játszani, akár Nightwing, Robin, Red Hood, vagy Batgirl közül választva.

De a legfrissebb információk arra utalnak, hogy több új játék is készülhet a DC univerzum alapján. Az információ a Warner Bros. Montreal állásajánlatából származik, amelyben egy senior programozót keresnek az animációk kidolgozásához. Ami pedig elég konkrét: egy „ÚJ” AAA-projekthez keresnek embert.  Így tehát elég esélyes, hogy más projektről lehet szó, mint a Gotham Knights.

A Warner Bros. Montreal-tól semmilyen hivatalos megerősítés sem érkezett, ezért ezeket az információkat óvatosan kell kezelni. Mivel az állásajánlat új (ezen a héten került fel), és egy „új IP-ről” beszélnek, tehát egy egyelőre ismeretlen projekt kerülhet terítékre. Arra viszont nincs utalás, hogy miről lehet szó. Bár minden tekintet ismét Batman-re szegeződik, főleg, miután a Sötét Lovag a két mostani projektben sem irányítható karakter (a Gotham Knights intrója szerint meg is halt). De persze még nem biztos, hogy a játék Batmanről vagy a DC univerzum bármely más karakteréről fog szólni.

Amíg még nem biztos, hogy mi lehet ez az új projekt, addig is csak annyit tudhatunk, hogy a Gotham Knights 2021-ben érkezik.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu