Marvel’s Avengers: késik a next-gen verzió

Várható volt: a kurrens-gen kiadásért sincs még nagyon oda a közönség.

A Crystal Dynamics és az Eidos Montreal egy közleményben tudatta mindenkivel, hogy a PlayStation 4/Xbox One/Google Stadia/PC négyesen túl nem bővül idén a Marvel’s Avengers. Október 22-én, magyar idő szerint este a játékosok ingyen kapnak egy csomagot 1500 kredittel (egy legendary skin és egy névtábla párosára elég), 7000 unittal, 250 upgrade modullal, 20 DNA key-jel és egy Sarah Garza-ihlette névtáblával. November ötödikéig lesz ez csak elérhető.

A következő hónapokban több frissítés jön: az Avengers Initiative Ping Systemmel megjelölhetjük a célpontokat, erőforrásokat, medkiteket és ellenfeleket, és ezekkel a mesterséges intelligencia foglalkozhat. A Reassemble kampányt resetelni lehet, hogy újrajátszhassuk a sztorit egyfajta New Game+ módon. A szuperhősök felett az ikont módosítani lehet (legyen dinamikus, látható maradjon-e, ilyesmi). A küldetésektől függő jutalmakat a War Table-n (a tervezőasztalon) tisztán ki fogják írni, hogy ne kelljen feleslegesen elmenni valamilyen küldetésre, ha az nem ad nekünk jó lootot. A képernyőnkön nem látható ellenfelek és a távolról támadók attakjait könnyebben kikerülhetjük a visszajelzések révén.

A teljesítményen is javítani fognak (főleg GPU révén vannak PC-n kiakadások – az Nvidiával közösen dolgoznak ezen; DLSS-támogatás, dinamikus felbontásskálázás jön). A multiplayer/matchmaking gyorsulni fog, hogy a kívánt tartalomba gyorsabban bejuthassunk, és a quick match funkciót is átgondolják, hogy több jutalmat kapjanak azok, akik beugranak segíteni. Az AIM Cloning Labban biztosan egzotikus loot jön, és ezek egyre inkább az endgame tartalmakban bukkannak fel. A jutalmakat finomhangolják folyamatosan, és erről a patchnote-okban mindig beszélni fognak.

A Mega Hive egy heti küldetéstípus a főleg egyedül játszóknak. Minél lejjebb mennek a szinteken, annál nehezebb ellenfelek várnak rájuk. A multiplayer verzió a következő hónapok során jön. Új outpost (SHIELD Substation Zero) az északnyugati parton, a Tachyon Rift küldetésekben Tachyon-viharok vannak (minimum két játékos kell, idővel sebződünk a viharban, minimum 140-es szint szükséges), érkeznek az Omega-Level Threats küldetések (nagyobb szintű játékosoknak multiplayer feladatok – ennek első helyszíne a nemrég említett AIM klónozó labor).

Innentől kiszámítható patchciklusok jönnek, de ennek hátránya az, hogy Kate Bishop nem fog októberben jönni, így a Reassemble-kampány után kezdődő történetszál kicsivel később jön, de valószínűleg még idén. A next-gen verziókat is áttolták 2021-re: idő kell a csapatnak a PlayStation 5-nek és az Xbox Series X/S-nek megfelelő élmény kialakításához. Erről még később részleteket fognak mondani. Addig lehet a kurrens-gen verziót használni a next-gen platformokon: jobb frame rate és gyorsabb töltési idők várnak így ránk, és persze cross-gen multiplayert kapunk, sőt, az elmentésünket is tovább vihetjük az új vasakra. Ezeket amúgy mind Scot Amos, a Crystal Dynamics vezetője mondta.

De a játékosokat meg kellene győzni, hogy visszatérjenek.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu