Watch Dogs Legion: így fut majd fut PS5-ön és XSX-en a Ubisoft címe

A diktatórikus Londonban való kavaráshoz PC-n is erőmű kell majd és a Watch Dogs Legion a nextgen konzolokat is alaposan megizzasztja majd.

A Ubisoft egyik producere, Lathieeshe Thillainathan közölte Redditen, hogy válaszolni fog a nagyközönség kérdéseire a még megjelenés előtt álló Watch Dogs Legion kapcsán. Így tudhattuk meg, hogy a hackerkedő játéksorozat PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en egyaránt 4K felbontásban, 30 fps-sel és ray-tracing effektekkel fut majd.

Amit nem tudtunk meg, az az, hogy a gyengébb hardverű Xbox Series S-en milyen grafikai minőségben muzsikál majd a játék. Az egészen biztos, hogy a konzol adottságai miatt csak 1440p-n fut majd a Watch Dogs Legion, viszont az még kérdés, hogy ezen a jóval alacsonyabb felbontáson tudja-e majd a 60 fps-t. Mivel az XSS adottságai annyira azért egyáltalán nem rosszak és a 4K azért elég szűk keresztmetszet, még is benne van a pakliban (bár nem túl valószínű), hogy XSS az 1440p, vagy 1080p mellett a 60 fps-t ki tudja izzadni magából a Microsoft olcsóbbik nextgen konzolja.

Továbbá az sem világos, hogy esetleg nem lesz-e valamiféle performance mód a játékhoz, amelynek köszönhetően akár 30 fps-nél többet ki is tudna sajtolni belőle, például 1080p mellett. A producer válasza alapján így most úgy tűnik, hogy ez lesz az egyetlen grafikai opció a nextgen gépeken.

A Ubisoft által eddig kiadott információk alapján a Legion amúgy zabálni fogja a PC-s csúcshardvert is reggelire, a PC-s gépigényénél már találunk olyan grafikai beállítást is, amelyhez már RTX 3080-as videokártyát ajánlanak.

A Watch Dogs Legion október 29-én kerül a boltokba PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, majd ezután lesz nyitócím az újgenerációs konzolokon.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu