Assassin’s Creed: Valhalla: a megjelenés utáni tervek [VIDEO]

Nincs Ubisoft-játék Season Pass nélkül; a francia kiadó közölte, hogy a játék megjelenése után hogyan bővül a viking Assassin’s Creed.

Két kiegészítőre számíthatunk, illetve egy exkluzív küldetésre, ha a szezonbérletre befizetünk (40 euró ~ 14 ezer forint, vagy a játék Gold/Ultimate/gyűjtői kiadását kell megvenni). Az előbbiek megjelenése után a játék struktúrájában viszonylag korai időponttól elérhetővé válnak, és mind a kettő értelmes sztorit ígér. Emellett lesznek ingyenes tartalmak a szezonokkal, amik egyenként három hónapon át tartanak, és az első decemberben kezdődik.

Az exkluzív küldetés a The Legend of Beowulf (Beowulf legendája) lesz, és ebben a borzasztónak ígérkező igazság vár ránk Beowulf legendája mögött. Ez a játékban alapból ott lesz az első napon. Az első kiegészítő a Wrath of the Druids (A druidák haragja) néven jön ki tavasszal. Itt Írországba megyünk, hogy egy ősi, rejtélyes druida szekta rejtélyeit felfedjük. Nyomon kell követni a tagjait, és a kelta folklórba, mítoszokba is bele fog itt nyúlni a játék, miközben a szellemjárta erdőkön és tág terepeken kell átjutnunk, és azért a kelta királyok között is befolyást fogunk szerezni. A második kiegészítő, a The Siege of Paris (Párizs ostroma) nyáron jön, és itt a viking történelem egyik legnagyratörőbb harcaiban kell részt vennünk. A háború sújtotta Frank Birodalom területén történelmi figurákkal futunk össze, bejutunk a megerősített Párizsba és a Szajna folyón is átkelünk egy hosszú ostrom után. Stratégiai szövetségeket kell kötni a klánok jövője érdekében.

Az ingyenes tartalmak között az első szezonban egy új letelepedési terület vár ránk (növelhetjük, fejleszthetjük a viking telepünket), lesz egy tradicionális viking fesztivál (Yule), jön a The River Raids, egy új játékmód, amiben egy dinamikus, kihívásokkal teli, újrajátszható portyázásra számíthatunk, és a hadnagyunknak is lesznek szintjei, ugyanis az XP-vel ő is fejlődni fog. Minél nagyobb rangja van, annál több ezüstöt kapnak a játékosok, ha az ő hadnagyát (Jomsviking) béreli fel valaki más. Új skillek és képességek, felszerelés, fegyverek, továbbá kozmetikus tárgyak is jönnek a játékos karaktere mellett a telephelynek, lónak, hollónak is (ez mindegyikre vonatkozik amúgy). Lesz Discovery Tour is, így a viking világot is fel lehet békésen fedezni – ez is valamikor 2021-ben fog megjelenni.

A második szezon márciusban rajtol, és ez a fő harci élményekre épít majd, a Jomsviking is kap egy frissítést, a telephelyekben lesznek fesztiválok, ráadásul új felszerelések és kozmetikai cuccok jönnek. A harmadik, negyedik szezonról pedig csak később mondanak részleteket.

Az Assassin’s Creed: Valhalla november 10-én érkezik Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store, Ubisoft Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára, majd november 12-én (errefelé 19-én) PlayStation 5-re. Az Amazon Luna is megkapja majd, amikor annak Ubisoftos csatornája elindul.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu