Itt van a DOOM Eternal első DLC-je, a The Ancient Gods [VIDEO]

Új küldetések, ellenségek és helyszínek a standalone letölthető játékrészben.

Mint arról már korábban is írtunk róla, a DOOM Eternal első önálló sztori DLC-jén dolgozott az id Software, amely a tegnapi napon jelent meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Az új kiegészítőben  egy ősi gonosz tér magához (Khan Maykr, Icon of Sin), ugyanis a mennyben az egyensúly felborult. Gyakorlatilag ez az első DLC, amely szerepel az 1. évad Season Pass-ban, és három – körülbelül hat órás – missziót tartalmaz, tele platformokkal, rejtvényekkel és vérszomjas démonokkal, akiket a Slayerrel intézhetünk el.

A lent látható trailerben tekinthetjük meg, mit kínál nekünk a különálló DLC. A DOOM-rajongók már el is kezdték tolni és eddig rendkívül pozitívak a visszajelzések. Köztük DraQu, a DOOM-közösség egyik legképzettebb és legelismertebb játékosa, már különféle bravúrokat is mutogatott az új DLC-ből.

A DOOM Eternal az utóbbi idők egyik legkülönlegesebb FPS-ként aposztrofálható, bár V-nek azért voltak fenntartásai a teszt során.

Eközben a Bethesda és az id Software, immár a Microsoft égisze alatt, a játék második DLC-jén dolgozik, amelyben folytatódnak a sztori eseményei, miközben a DOOM univerzumról szóló további hírekre várunk.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu