Menu

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2: forgóajtóvá válik a játék

Most már a második narratív rendező hagyta ott a játékot fejlesztő Hardsuit Labsot…

Augusztusban ugyanis már bejelentette a stúdió, hogy Brian Mitsoda (a vezető író – róla ne felejtsük: ő volt az első Vampire: The Masquerade – Bloodlines írója és tervezője!) és Ka’ai Cluney-t (kreatív rendező) nyilvánosságra hozott indoklás nélkül kirúgták a Hardsuit Labstől. Mitsoda arra utalt azért, hogy nem valami békés hangulatú távozásról volt szó: ő nem tudott semmilyen problémáról, és ezért váratlanul érte őt a kirúgása (továbbá szerinte a narratíva nem felelős a halasztásért). Most viszont a kiadó, a Paradox Interactive erősítette meg, hogy Cara Ellison, az új Bloodlines senior narratív rendezője is maga mögött hagyott mindent.

Az ő lelépését a rajongók már korábban gyanították, mert a Twitteréből minden, a játékra történő utalást kivett, és az Armellót fejlesztő League of Geeks gyorsan be is jelentette, hogy az előző munkahelyén betöltött posztjában már náluk dolgozik, így ismét senior narratív tervezőként van ott. A Paradox szóvivője szerint Ellison a be friss ötleteket hozott, és a fejlesztés során elvégzett munkálataiból Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-sok mindent látni fogunk a játék bolti verziójában is. Aztán megköszönte a munkáját, végül sok szerencsét kívánt neki.

Bár lehet, hogy a narratíva már készen van, így lehet, hogy Ellisonra már nem volt szükség, de közben ne feledjük el, hogy a játékot augusztusban eltolták 2021-re… és ezután egy héttel azt látni, hogy Mitsodát és Cluney-t kipenderítették, nem ad sok bizalomra okot. És ez az Ellisonnal kapcsolatos „a munkásságának többsége jelen lesz a játékban” idézet pedig azt jelentheti, hogy bele fog a Hardsuit Labs nyúlni a narratívába is, amiért a posztja miatt biztos, hogy Ellison volt a felelős. Mi a csuda folyik ott?

A PCGamer nem tudta meg, hogy Ellison mikor távozott, és hogy az ő kilépése mennyire van hatással a fejlesztésre…

Forrás: PCGamer, Gamesindustry

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu