Menu

The Medium: a kettős világról [VIDEO]

A Bloober Team következő játékának egyik nagy húzását elmagyarázta a lengyel stúdió a legújabb videójukban.

A lenti videóban elmagyarázzák nekünk, hogy médiumként megvan az a képességünk, hogy egyszerre két helyen létezhetünk. A The Mediumban a játék kétharmadában csak egy valóságban leszünk ott, legyen szó a fizikai világról, vagy a spirituális másvilágról, de lesznek olyan pillanatok, ahol egyszerre mind a kettőt át kell élni. Itt lép be a karakterünk specialitása: mind a két világot látni fogjuk, és mindkettő élő, létező terület lesz, ahol tevékenykedhetünk.

A két világot valós időben ki is renderelik, ami most már könnyebben megvalósítható a next-gen konzolok miatt. (Érdekes, hogy többes számot használt az illető – csak nem lesz ebből egy PlayStation 5 port is?) A helyzettől függően az egyik világ nagyobb szerepet és fontosságot kaphat mint a másik, de Marianne mindkét avatarját mi fogjuk irányítani az Xbox kontrollerén elhelyezett bal analóg karral (vagy a saját PC-s kontrollerünkön). Testileg és lelkileg máshol lesz főhősnőnk, és bár mindkét valóságban mi kezelhetjük őt, vannak olyan cselekedetek, amik csak az egyik „térfél” esetében működik, de amit itt megtehetünk, azt egyrészt ne halasszuk holnapra, és másrészt pedig hatni fog a másik világra az elvégzett mozdulatunk. Ezzel pedig elősegíthetünk Marianne haladását, mert akadályokból nem lesz hiány.

A Bloober Team következő játéka (ha ismerős a név, nem csoda: Layers of Fear, Observer, Blair Witch) december tizedikén fog megjelenni, tehát pontosan egy hónappal az Xbox Series X és az Xbox Series S rajtja után. Lesz PC verzió is, amit a Steamen és a Microsoft Store-on is megtalálhatjuk. Aki pedig az előfizetéses rendszerben hisz, nem kell csalódnia: a(z Xbox) Game Pass konzolos és PC-s kiadásába is bejut a The Medium, amiben még a Silent Hill első részeiben zenei felelősként dolgozó Akira Yamaoka zenéit is hallhatjuk majd.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu