Call of Duty: Black Ops Cold War: egy évig PlayStation-exkluzív az egyik játékmód [VIDEO]

Az Activision Blizzard és a Sony továbbra is ugyanazon az oldalon vannak – az idei Call of Duty egyik játékmódja közel egy teljes évig csak PlayStation-platformokon lesz elérhető.

A kiadó, illetve a Treyarch és a Raven Software, a 2020-as Call of Duty két fejlesztőcsapata bejelentette, hogy a Zombie Onslaught mód kizárólag PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön lesz elérhető 2021. november 1-jéig. Ez a mód nem egyenlő a hagyományos Zombies-szal – ezt érdemes itt tisztázni. A módról a kiadótól James Mattone a PlayStation Blogon osztott meg több részletet.

A Zombies Onslaughtban két karakter (Operator) van kiküldve több helyszínre, amik a multiplayeres pályák átszabott kiadásai lesznek. Itt a saját, egyedi felszerelés-készletünkkel (loadouttal) indulunk útra – ezek megegyeznek a multiplayerben és a hagyományos Zombiesban használt készlettel, így például, ha egy mesterlövészpuska a kedvencünk, azt is bevethetjük. A Dark Aether gömb a pálya meghatározott részére korlátoz bennünket, és itt spawnolnak be a zombik is. Ezek megölésével a gömb erősödik, és elegendő ölés után mozdulni kezd. Ha a gömbben vagyunk, nem kapunk Dark Aeether sebzést, amit amúgy kapnánk, ha elhagyjuk az így biztonságos területet (Fortnite pepitában). A zombik egyre nehezebbek lesznek, és hullámonként kitartóbb, gyorsabb, halálosabb verziók törnek ránk.

A gömb erősödésével mozgásban kell lennünk, mivel a biztonságos terület is így változik, és emiatt a stratégia változtatására is szükség lehet, ugyanis a hullámokban Elite ellenfelek is lehetnek (még erősebb zombik). A poszt szerint ők legyenek az első számú célpontjaink, ugyanis a kiirtott Elite-ektől függően arany, ezüst, vagy bronz értékelést kaphatunk. Ettől függően más jutalmakat kaphatunk, amiket a Zombiesban vagy a multiplayerben is használhatunk. Szezononként más pályák és jutalmak várnak majd ránk.

Tehát lényegében fogták a battle royale játékokban vett biztonságos zóna ötletét, és ezt kombinálták a Call of Duty zombihordájával. Ez nem valami kreatív. A Call of Duty: Black Ops Cold War november 13-án érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Battle.net), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu