A héten érkezik a Sekiro ingyenes GOTY frissítése [VIDEO]

A Sekiro új videóval ünnepli a GOTY frissítést; ingyenes és tele van tartalommal. Ezt a frissítést még júliusban jelentették be, és végül október 28-án fogják kiadni.

Több mint nyilvánvaló, hogy az év játékának még mindig vannak rajongói és úgy látszik, támogatottsága – update formájában. 2019-ben a Game Awards rendezvényen a Sekiro: Shadows Die Twice, elnyerte az év játéka díjat. Hidetaka Miyazaki legújabb alkotása, egy játék, amely egyfajta spin-off verziója volt a Souls-játékoknak, egy igazán összetett videojátékban találta meg a saját útját, de egyúttal igazi remekmű is volt.

Sekirót imádták a játékosok, és számos egyéb díjat nyert a GOTY győzelmén túl, például ez volt az év játéka a Steam felhasználói számára. Júliusban lépte át a játék több mint ötmillió eladott példányszámot, ami szintén példátlan eredmény egy ilyen niche-nek számítható videojáték terén, és az FromSoftware már akkor tervezte, hogy októberben ingyen frissíti a játékot.

Nos, ez az ingyenes frissítés végül október 28-án 18: 00-kor érkezik PS4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt, és az Activision új előzetest adott ki annak megünneplésére. Ettől a pillanattól kezdve a Sekiro Game of the Year Editionné válik, mivel így akarták elnevezni ezt az új frissítést. A kiadásnal lesz egyben fizikai változata is, amely ugyanazon a napon jelenik meg Japánban.

A frissítés új tartalommal érkezik meg, és számos funkcióval rendelkezik. Egyrészt a „Reflections of Strength” mód lehetővé teszi számunkra, hogy olyan boss-szal nézzünk szembe, akiket már egyszer legyőztünk. Másrészről a „Gauntlets of Strength” mód igazi kihívást jelent majd, hiszen egyetlen élettel kell végigvinnünk a játékot, a boss-harcokban is. Ezenkívül a frissítés új öltözékeket is tartalmaz főhősünk számára. Jelenleg az Old Ashina Shinobi és a Tengu skinekről tudunk, és még azt sem tudni, hogyan lehet ezeket beszerezni.

Emellett bemutatják a „Remnants” -t is: alapvetően 30 másodperces felvételek, amelyeket mi magunk készíthetünk el. A rögzített videókhoz csatolhatunk egy üzenetet és megoszthatjuk őket, hogy a többi játékos is láthassa őket. A Sekiro: Shadow Die Twice 2019. március 22-én jelent meg, tesztjét itt olvashatjátok.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu