Itt a Visage, a PT által ihletett pszichológiai horror megjelenése! [VIDEO]

A Visage, SadSquare Studio horror játéka 2018 óta szerepel a Early Acess szolgáltatásban és PS4-re, Xbox One-ra és PC-re egyaránt megjelenik majd.

Soha nem okozott még akkor akkora várakozást a demó, mint a PT, amelyet Hideo Kojima és Konami néhány évvel ezelőtt fejlesztett a PlayStation 4-re. Ez a tesztverzió készített fel minket arra, amilyennek a Silent Hillsnek lennie kellett, de a projektet végül törölték. Ha már azt sosem kapjuk meg, legalább inspirációként szolgált más fejlesztőcégeknek olyan játékokhoz, mint a Visage, egy pszichológiai horror, amely ezen a demón alapult.

A SadSquare Studio indie stúdió videojátéka az Early Access szolgáltatásban jelent meg 2018-ban, miután 2017-ben kiderült, hogy a végső verzió késni fog. Évekig tartó várakozás után a fejlesztők végre bejelentették a játék megjelenési dátumát. A Visage (francia szó, jelentése: „arc”) október 30-án érkezik PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, és körülbelül tizenöt órányi játékot ígér, miközben végigizguljuk magunkat a történetet alkotó nyolc fejezeten.

A bejelentés megünneplésére a stúdió kiadott egy új előzeteset, amelyben megmutatja számunkra a sok borzalmat, amelyet a játék során az általunk irányított hős megtapasztalni. Az a ház, amelyben az események folynak, állandóan változik, és valóban jól láthatjuk, miképpen befolyásolta a játékot a PT stílusa és hangulata. Egész családok haltak meg ezen a helyen, borzalmas eseményeket követően. E család halottjai mind űzni, fognak minket…

A játékban nem lesz módunk megvédeni magunkat, és belső nézetből tapasztaljuk meg az eseményeket. Úgy tudjuk túlélni a borzalmakat, hogy a környezetünket alaposan átvizsgáljuk és használjuk a megfelelő környezeti elemeket. A játék összértékelése nagyon pozitív a Steamen, a játékosok 87% -a pozitívan értékelte a Visage-t.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu