Két Silent Hill-játék is készül? Imran Khan szerint igen!

A Kinda Funny podcast egyik műsorvezetője, Imran Khan (aki korábban a Game Informer magazin egyik szerkesztője is volt) szerint a pletykák hihetőek.

Az utóbbi jó fél év során többet is hallottunk már a Silent Hillről, de végül a Sony semmit sem erősített meg ezekből. Ha röviden össze kéne foglalnunk: van egy olyan Silent Hill puha reboot, amit a Sony Interactive Entertainment Japan Studio készít a Team Silent fontosabb karaktereivel kiegészülve, és állítólag a Silent Hills koncepcióját is fetámasztják – és itt lép be a képbe a Kojima Productions, ami eredeti formájában a Konami alatt pont ezen a játékon dolgozott, mielőtt Hideo Kojima és a japán kiadó közötti ellentétes nézetek miatt elvált volna a két fél útja.

Khan a legújabb Kinda Funny podcaston azt mondta, hogy az ezekkel kapcsolatos pletykák hihetőek, és tud arról, hogy a Silent Hillen dolgozó emberek valamivel most el vannak foglalva… és ha a Sony is készít egy Silent Hill-játékot (szerinte erről nem nagyon tudunk sokat, és ez csak pletyka ugyebár), akkor úgy látja, hogy a Sony nem része Hideo Kojima projektjének, ha ők tényleg egy Silent Hill-szerű címen dolgoznának. Hozzátette, hogy ki tudja, ugyanis a játékipar produkált már ennél furább dolgokat is. (Ebben pedig lehet valami…)

Ki kell emelnünk: Khan is csak spekulál és találgat, de a múltja miatt megbízható forrásnak nevezhető még akkor is, ha a Kojima Productions minden erejével tagadja a Silent Hilles pletykákat (holott ők maguk posztoltak tavasszal pár olyan képet, amik pont erre utaltak – erről mi is beszámoltunk…). És ne feledjük, hogy a Konami is lelőtte a pletykákat (erről is szó volt már), de a japán kiadó esetében csak a pachinkóra tudunk mostanában gondolni… meg a véletlenszerű retro GOG-os PC-s megjelenésekre.

Ha tényleg két Silent Hill készül, az meglepő lenne.

Forrás: VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu