A Microsoft születésnapjára Snoop Doggnak egy Xbox Series X alakú hűtőszekrényt küldött

„Boldog születésnapot, Snoop Dogg!”

Sokan korábban azzal viccelődtek, hogy a készülő Xbox Series X egy hűtőszekrényre hasonlít, és most a Microsoft teljes mértékben elfogadta az összehasonlítást, mivel egy Xbox Series X alakú hűtőszekrényt küldött a Snoop Doggnak ajándékba.

Snoop Dog egy most már törölt bejegyzésében, amelyet a Wario64 elmentett Twitterén, mutatta meg új hűtőszekrényét, amely szó szerint egy hatalmas Xbox Series X tűnik, izzó Xbox szimbólummal kiegészítve.

Ráadásul még egy Xbox Series X születésnapi tortát is raktak bele, amelyen a „Happy Birthday to the Xbox OG” felirat volt olvasható, továbbá egy igazi Xbox Series X konzol, gin és gyümölcslé – utalva Doggie Dog egyik dalára – végül Xbox témájú ékszerek és egyéb csecsebecsék.

Doggie Dog a videóját a klasszikus EA Sports szöveggel fejezte be: „it’s in the game!”

Snoop Dogg nem idegenkedik az Xbox-tól és a videojátékoktól, mivel nemrégiben játszható karakterként és kommentátorként került bele az NHL 20-ba, és 2013-ban kiadta saját játékát: Way of the Dogg, amely Xbox Live Arcade, PS3 és a mobil platformokra is megjelent.

Ami a hűtőszekrény-összehasonlításokat illeti, az egész akkor kezdődött, amikor hivatalosan bemutatták az Xbox Series X-et. Daniel Ahmad, a Niko Partners vezető elemzője tweetelt egy vicces összehasonlítást az Xbox Series X-ről és az akkor még nyilvánosságra nem hozott PlayStation 5-ről, és előbbi ebben egy hűtőszekrénynek tűnt, és innentől kezdve már elindult a kacagtató mém-áradat.

Ezt követően az Xbox beletörődött a poénba, és még egy hűtőszekrény melletti Xbox Series X-et is bemutatott, elmagyarázva, hogy a hardver összetétele miatt néz ki úgy, ahogyan kinéz.

Az Xbox Series X a kisebb, kevésbé hűtőszekrényszerű Xbox Series S mellett 2020. november 10-én jelenik meg.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu