Shia LaBeouf és Margaret Qualley meztelenül szeretkeznek egy videóklipben [VIDEO]

MOZI HÍREK – A „Rainsford” művésznevű, Rainey Qualley nevű énekesnő (a képen egyedül) legújabb videoklipje nem hagy túl sok részletet a néző fantáziájára, ahogy a saját húgát filmezi, miközben Shia LaBeouffel szeretkeznek.

A Love Me Like You Hate Me című dalhoz készült videó tartalma akár soft erotikus filmnek is tekinthető: a Shia LaBeouf és Margaret Qualley (aki Rainey Qualley húga) által alakított szerelmespár mindennapi életének mindenféle aspektusába pillanthatunk bele, mint például a közös zuhanyzás és a szexuális együttlét is. Az eseményeket pedig a Honey Boy és a Neon démon operatőre, Natasha Braier kapta lencsevégre. Rainey Qualley így kommentálta a hírt Instagramon:

„Kérlek nézzétek meg a klipet. Tele van szeretettel és fájdalommal és gyengédséggel és dühvel és a szívem darabkáival.”

LaBeouf egyébként egyszer már szerepelt egy hasonlóan erotikus klipben: még 2015-ben ő volt az egyik szereplő az Electric Heart című Sia-dalhoz készült videóban, amelyben egy 12 éves táncos, Maddie Ziegler volt a partnere.

A koreográfiát a Los Angeles-ben lévő JA Collective készítette, továbbá a szám írásába és a producerkedésbe munkálatokba pedig Cameron Hale is besegített.

Love Me Like You Hate Me (2020) from LaBeouf, Rönkkö & Turner on Vimeo.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu