Sztori DLC-t kap a Gears 5 [VIDEO]

A Hivebusters néven futó DLC nemsokára megjelenik – hiába jött már ki elég rég a Gears (of War) 5, a The Coalition nem áll le annak bővítésével.

Zoe Curnoue, a Gears 5 vezető producere interjút adott az IGN-nek, és itt meg is erősítette, hogy az egyjátékos DLC neve Hivebusters, ami azért utal a nevében arra, hogy mit is fog tartalmazni (Locust-kasok irtását?), de ez az új konzolokon is ott lesz, sőt, optimalizálva is lesz rájuk a december elején érkező DLC, ami három-négy óra lesz, mire a végére érünk, és a főszereplők az Escape kooperatív játékmódban látott karakterek (Keegan, Lahni, illetve Mac) lesz a Skorpió-csapatból.

Mike Rayner, a The Coalition technikai rendezője pedig kiemelte, hogy a next-gen konzolokon a globális megvilágítás és a konstans mapping jó példa arra, hogy az új tartalom miként fog ütősen kinézni. Aztán ott vannak az ultra felbontású textúrák is, amik 4K felbontásban láthatóak az Xbox Series X-en, amiben ugye több memória van, és gyorsan streamelhetőek az SSD, a memória és a GPU között. Ezeken túl még Curnoe megemlítette, hogy Dave Bautistának „Batistának” volt a Twitteren volt egy kampánya, és szerintük jó ötlet a rajongókat megörvendeztetni azzal, hogy a multiplayerben is ott van skin formájában, és a kampányban is átveheti Marcus Fenix (a Gears of War korábbi főszereplőjének) helyét is. Két nehézségi szint is jön (Inconceivable, továbbá a permadeath Ironman) a kampányhoz. A New Game+ sem marad el.

A Gears 5 az Xbox Series X és az Xbox Series S nyitócímei között lesz, így november 10-étől lesz elérhető a The Coalition játéka. Az erősebb Xboxon akár 120 FPS frame rate-re is képes lesz. A Microsoft értelemszerűen ezzel akar erősíteni, ha már a Halo Infinite nem fog idén megjelenni (és még kérdéses, hogy ennek mekkora hatása lesz az új Xbox páros rajtjára, mivel Master Chief csak jövőre tér vissza).

Addig is nézzük meg az új trailert, illetve a hozzá csomagolt képhalmazt is.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu