Dreamland előzetes: Margot Robbie szexi női gengszter a 20-as években [VIDEO]

MOZI HÍREK – Szex, erőszak és Bonnie és Clyde-típus gengszterromantika a jellemzői Margot Robbie legújabb, a húszas években játszódó filmjének.

Margot Robbie egy Bonnie-tía törvény elől menekül ebben a véres, meztelenkedéssel teli thrillerben.

Megérkezett a trailere a Paramount Dreamland című, a nagy gazdasági világválság Amerikájában játszódó szerelmes gengszterfilmjének. A film főszereplője és producere Margot Robbie, aki egy női bankrabló és egy helyi fiatal srácot csábít el Texasban – a férfit az a Finn Cole alakítja, akit a Birmingham bandájából ismerhetünk.

Az erősen a Bonnie és Clyde sztorijára hajazó történet részeként a fiatal férfi azon morfondírozik, hogy a vérdíjért cserébe elárulja-e Robbie gengszternőjét, Allison Wellst, mert hát szép pénzt ígérnek a csinos fejéért, vagy inkább az érzelmeit követi.

Az trailer alapján Miles Joris-Peyrafitte thrillerében lesz itt minden, amit egy ilyen típusú filmtől elvárunk: üldözések, rejtőzködés, de lövöldözés, szerelem és szexjelenetek.

A főszereplő Robbie-n és Cole-on túl Travis Fimmel (Vikingek), Garrett Hedlund (TRON: Örökség), és Kerry Condon (Három óriásplakát Ebbing határában) is szerepelnek majd a filmben, ami november 13-án kerül pár amerikai moziba, illetve – talán a jelen helyzetben nem meglepő módon – VOD (video on demand szolgáltatásokba is) de pár nappal később, 17-én VOD-n is.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu