Több mint harmincszor vitte végig a Red Dead Redemption 2-t a 65 éves rajongó

Ahogy azt már újra és újra láttuk, a videójátékokat minden korosztály élvezheti. Nemcsak kognitív előnyei lehetnek, különösen az idősebb generáció számára, de segíthet az általános mentális egészség javításában, és erre mindenképpen, egyre több szükségünk van 2020-ban. Amikor a Rockstar Games 2018-ban megjelentette a Red Dead Redemption 2-t (mintha tegnap lett volna – ugye, hogy múlik már az idő?!) a játékosok zöme teljesen rákattan nyíltvilágú, vadnyugati témájú környezetre, ezzel a generáció egyik legnépszerűbb videójátékává vált. Mivel a játék rendkívül hosszú volt, sokan mégsem tudták végigvinni (mi igen, és nekünk 2018-ban év játéka volt). Nem úgy az a hatvanöt éves rajongó, aki már több mint harmincszor ért a kaland végére.

A Redditen az ApeWatcher felhasználó mesélte el a történetét: a 65 éves apja, szinte nincs olyan nap, hogy ne játszana a Red Dead Redemption 2-vel, és ezzel egyben a RDR2 legnagyobb rajongója.

Persze, ApeWatcher próbálta már magyarázni apjának, hogy létezik ám más videójáték is a világon, azonban az apját csak a The Witcher 3: Wild Hunttal lehetett megingatni, aztán, amikor meglátta, hogy

„abban nincsenek cowboyok!”,

akkor közölte, hogy nem érdekli annyira, így maradt a jó öreg Red Dead Redemtion 2-nél. Hogy mekkora rajongó, azt egyébként a fotón is láthatjuk, ahogy az RDR 2 pólójában kényelmesen elterpeszkedik.

Tekintettel arra, hogy ApeWatcher apja hányszor vitte már végig a Red Dead Redemption 2-t, azt gondolná az ember, hogy meg van 100% -os teljesítés, vagy a platina, de ez nincs így, mivel a szerencsejátékok terén nem igazán otthonos, így azzal a több, mint harminc alkalom során sem foglalkozott. Továbbá nem érdekli a játék multiplayer része sem, így maradt még mindig a történetnél.

Amivel még játszhatna, az az első Red Dead Redemption, hiszen az a második rész folytatása, azonban ApeWatcher 65 éves apjának PS4-e van (az első rész egyébként fantasztikus Xbox One X-en a 4K/HDR patch-nek köszönhetően) és nincs PlayStation Plus előfizetése sem, így addig nem tud hozzájutni az első részhez, amíg a Rockstar nem készít egy remastert/remake-et belőle PlayStation 4-re, ahogy ezt már sokan rebesgették.

A Red Dead Redemption 2 tehát már elérhető PC-n, PS4-en és Xbox One-on is, a kritikát itt olvashatjátok.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu