Ilyen újításokat kapnak a Ubisoft cross-gen játékai az új konzolokon

A Ubisoft egy blogposztban taglalta részletesen, hogy a következő játékai miben lesznek jobbak a next-gen konzolokon.

A Watch Dogs: Legion (zárójelben mindig a megjelenési dátumokat írjuk – PlayStation 4, Xbox One, PC – Ubisoft Connect, Epic Games Store -, Google Stadia, Amazon Luna: október 29., Xbox Series: november 10., PlayStation 5 digitális/lemezes: november 19./24.) PlayStation 5-ön, Xbox Series X-en és Xbox Series S-en is ray tracinggel rendelkezik. PlayStation 5-ön a Tempest 3D audio engine a hangzást teszi erőssé, illetve a gyors SSD jelentősen csökkenti a töltési időket; Xbox Series-en az Xbox DirectStorage vágja meg a töltési időket. Mindkét konzolcsaládban ingyenes a next-gen frissítés. Felbontást és frame rate-et egyik konzolnál sem mondtak. Hmm…

Az Assassin’s Creed: Valhalla (Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC, Google Stadia, Amazon Luna: november 10., PlayStation 5: november 19.) PlayStation 5-ön a Tempest 3D audio engine-t, a 4K felbontást és 60 FPS-t és a gyorsabb töltési időt kapja meg; Xbox Series X-en ugyanúgy 4K lesz 60 FPS-en (máshogy fogalmazták meg: 4K AT 60 FPS, nem pedig 4K AND 60 FPS…), a két új Xboxon gyorsabb töltési idők lesznek, és természetesen mind a két konzolcsaládnál ingyenes a next-gen frissítés.

Az Immortals: Fenyx Rising (PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, Amazon Luna: december 3.) a PlayStation 5-ön a Tempest 3D audio mellett a DualSense haptikus visszajelzését, a gyors SSD-t, a 4K/60 FPS-t említi, és az ezt támogató kijelzőkön a HDR is szebbé teheti a játékot; az Xbox Series X-en 4K/60 FPS fogad, lesz HDR, a Dolby Atmos a hangzást teszi jóvá, és a töltési idő is csökken. Next-gen frissítés is van, és itt is ingyenes.

A Far Cry 6 (PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, Amazon Luna: február 18.) PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is 4K felbontást és 60 FPS frame rate-et ígér. A next-gen frissítés itt is ingyenes. A Riders Republic (PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia: február 25.) PlayStation 5-ön 4K-t, 60 FPS-t és HDR-támogatást ajánl a rövidülő töltési idők mellett. Az Xbox Series X-en is hasonló a helyzet, és a következő generációs frissítés itt is költségmentes. A Just Dance 2021 (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia: november 12., PlayStation 5, Xbox Series: november 24.) csak ingyenes next-gen frissítéssel jelentkezik.

Végül két, már megjelent élő szolgáltatásos játék: a Rainbow Six Siege: 4K-t és 120 FPS-t ajánl a next-gen konzolokon (persze nem az Xbox Series S-en) az ingyenes frissítés mellett, és a For Honor esetében már megírtuk, de összefoglaljuk: Xbox Series S-en 1080p-n, Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön 4K felbontásban fut majd a konzolok megjelenéskor, és decemberben érkezik a next-gen frissítés, ami 60 FPS-re emeli a frame rate-et.

Ezzel a Ubisoft menetrendjét is leírtuk március végéig.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu