PlayStation Plus: a novemberi kínálat

A PlayStation 5 érkezése kicsit felborítja az eddig megszokott dolgokat.

Eddig ugyanis az volt a megszokott, hogy két PlayStation 4-es címet adnak a PlayStation Plus-előfizetőknek, és ezzel elintézik. Most viszont az új konzol november közepén esedékes megjelenésével borul a sztori. A PlayStation 4-eseknek két játék biztosan jár: a Middle-Earth: Shadow of War, továbbá a Hollow Knight: Voidheart Edition lesz az ehavi menü. Ez a két játék november 3-ától válik elérhetővé egészen november 30-áig. A PlayStation 5-ösöknek pedig november 12-étől (Európában pedig értelemszerűen november 19-étől) egy plusz játék jár: a Bugsnax PS5-ös verziója. Ezzel pedig történelmet ír a Young Horses, mivel az ő játékuk lesz az első PlayStation 5-ös PS Plus-cím. Figyelem: ez a játék 2021. január negyedikéig lesz csak ingyenes a Plusosoknak!

Korábban a Sony már bejelentette, hogy a PlayStation Plus Collection is járni fog azoknak, akik a PlayStation 5-re beruháznak. Ez egy olyan kollekció, ami a PlayStation 4-es játékok legjavát teszi ingyenesen elérhetővé felár nélkül. A Sony Interactive Entertainment Worldwide Studiostól a Bloodborne, a Days Gone, a Detroit: Become Human, a God of War, az InFAMOUS: Second Son, a Ratchet & Clank, a The Last Guardian, a The Last of Us Remastered, az Until Dawn, illetve az Uncharted 4: A Thief’s End a kínálat része.

A third-party, külsős fejlesztőktől a Batman: Arkham Knight, a Battlefield 1, a Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, a Fallout 4, a Final Fantasy XV Royal Edition, a Monster Hunter: World, a Mortal Kombat X, a Persona 5, illetve a Resident Evil 7 jár. Ezek a játékok értelemszerűen visszamenőleges támogatás révén futnak a PlayStation 5-ön, nem pedig azok PS5 verziójáról van szó, de lesz azért fejlődés a Game Boost miatt.

Úgyhogy a PlayStation Plus-előfizetőknek lesz azért több játék is… ha konzolgenerációt váltanak. Ha nem, akkor marad a szokásos kettő.

Forrás: PS Blog

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu