Marvel’s Spider-Man: Miles Morales: filmes kosztüm és gyors bootolás [VIDEO]

Az Insomniac Games játéka a Marvel (=Disney) filmes univerzumába is belenyúlt (vagy képletesen áthálózott oda is, ha már Pókember).

A Sony Interactive Entertainment és az Insomniac Games a Twitteren közölte, hogy a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales egy olyan kosztümmel is bővül, amit a Spider-Man: Into the Spider-Verse-ben (magyarul ez Pókember: Irány a Pókverzum! néven ismerős, és igen, hozzácsaptak egy felkiáltójelet) láthattunk. Persze ez nem mindenkinek lesz azonnal elérhető.

Megtehette volna az Insomniac Games, hogy csak az előrendelőknek teszik hozzáférhetővé a ruházatot, de a játékmenet során is megnyitható lesz, így nincsen olyan kivételezés, amit sok másik játékban láthattunk/láthatunk (és ez a másik ilyen bónuszra, a T.R.A.C.K. Suitra is vonatkozik). A kosztüm Vibe the Verse módja a játékra is kihat, ugyanis így Miles karaktere alacsonyabb vizuális frekvenciára áll át, és ilyet a filmben is láthattunk. Persze ez nem kötelező, így ezt ki is lehet kapcsolni, és ezt is a Twitteren láttuk James Stevensontól, az Insomniac közösségi rendezőjétől. Két videón is láthatjuk a Pókverzumos Miles-álcát,valamint itt talán egy reklám banner is megfordulhat, úgyhogy akár a reklám a lenti videóban.

A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales kapott egy másik videót is, amin egy felhasználó „hidegen” bebootolja a játékot PlayStation 5-ön. Megközelítőleg nyolc másodperc telik el, mire a PlayStation 5 menüjétől eljut az Insomniac pókolásának főmenüjébe, és ez bár kicsit soknak tűnik, ez messze alacsonyabb időtartam a kurrens-gen játékokkal összevetve, pláne úgy, ha hozzátesszük, hogy a főmenüből a játékba ugrás mindössze két másodpercig tart. Az pedig már egészen korrektnek tűnik. Tíz másodperc alatt maximum nyújtózunk egyet.

A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is november 19-étől lesz errefelé elérhető (Amerikában egy héttel korábban, mivel a PS5 nyitócímeinek egyikéről van szó). A PlayStation 4 > PlayStation 5 frissítés ingyenes. A játék Ultimate Edition kiadása magába foglalja a 2018-ban PlayStation 4-re megjelent Marvel’s Spider-Man PlayStation 5-ös remasterelt változatát – és nem, ott a PS4 > PS5 elmentés nem mozgatható, ugyanis nem egy PlayStation 4-es cím visszamenőlegesen támogatott verziójáról van szó.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu