A Watch Dogs Legion algoritmusa véletlenül „kínos” karaktert hozott létre!

A Watch Dogs Legion játékosa egyik Twitteren osztotta meg azt az algoritmus által létrehozott vicces „találkozást”, amelyet a játékban tapasztalt.

Az a lehetőség, hogy bárkit toborozhatunk a Watch Dogs Legionban, a játék egyik legfontosabb jellemzője, amelyről a fejlesztő Ubisoft a napokban történt megjelenése előtt igen sokat beszélt. Azok számára, akik nem ismerik: a WDL minden egyes NPC-je toborozható, hogy csatlakozzon a játékos csapatához, és képességeik, képességeik és jutalmaik többnyire véletlenszerűen generálódnak. Természetesen, figyelembe véve a játékban elérhető végtelen kombinációkat, úgy tűnik, hogy a WDL legfontosabb funkciója véletlenül létrehozott egy nagyon nem… „odaillő” karaktert a játékban.

Andy Borjas, a Watch Dogs Legion játékosa Twitter-bejegyzésében a játékos egy mulatságos (és kicsit persze aggasztó) felfedezést osztott meg a Watch Dogs Legion egyik karakteréről. A szóban forgó karakter gyermekorvosként mutatkozik be, de a származási történetét bemutató rövid összefoglalóból kiderült, hogy

„megszűnt egy korábbi szerelmi kapcsolata egy beteggel”.

Mivel ugye, gyermekeket ápol, nem kicsit necces a sztori.

Pillanatnyilag úgy tűnik, hogy ez csak egy figyelemfelkeltő tény a WDL rendszerében, amely a háttértörténeteket foglalja össze a foglalkozásokkal, és nem tűnik szándékosnak. Ennek ellenére a Ubisoftnak számítani kellett volna rá, hogy valami ilyesmi fog történni. A játék véletlenszerűen létrehozott karakterének ebben az esetben zűrös tartalmat hozott létre és emiatt valószínűleg hamarosan megjelennek az algoritmus javítását szolgáló javítások.

Azok, akik már játszották a játékot, jól tudják, hogy a Watch Dogs Legion nagyban támaszkodik erre a funkcióra, mivel a WDL minden küldetése más megközelítést igényel, legyen az lopakodás vagy közelharc. A játék egyben végtelen számú embert tud felvetetni, véletlenszerűen ellátott tulajdonságokkal, így az ilyen bakik becsúszhatnak…

A Watch Dogs Legion jelenleg elérhető PC-n, PS4-en, Xbox One-on és PS5-re, illetve Xbox Series X-re is megjelenik majd. Természetesen a tesztjén már rajta vagyunk.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu