Nvidia GeForce Now: hackerek, cybernindzsa és egy boszorkány a friss kínálatban

A Watch Dogs Legion és a Ghostrunner további három játékkal együtt érkezik GeForce Now-ra. A szolgáltatás az előfizetőknek sugárkövetést és DLSS-t kínál az új Ubisoft játékhoz.

Mint minden héten, az Nvidia is új játékokkal egészíti ki felhőalapú játék szolgáltatását, a GeForce Now-t. A platform ezen a héten öt, nagyon változatos témájú videojátékot tartalmaz, amelyek közül kettő igaz tripla A cím, melyek nemrég jelentek meg. Az Nvidia megerősítette azt is, hogy a jövő héten megérkezik az Apex Legends hetedik évada is, amely november 4-én, pénteken kezdődik.

Ezen a héten a GeForce Now-hoz érkezett öt játék: Watch Dogs Legion, Ghostrunner, Blair Witch (Epic Games Store), Xuan-Yuan Sword VIII és Autonauts. A Blair Witch az Epic Games áruház egyik ingyenes játéka ezen a héten, a Xuan-Yuan Sword VIII egy kínai mitológián alapuló ARPG, az Autonauts pedig egy olyan menedzsment játék, amelyben elhagyatott bolygókat kell gyarmatosítanunk és fejlesztenünk.

A Blair Witch egy horror játék, (tökéletes Halloweenre), amelyben egy eltűnt gyermeket kell keresnünk. A Bloober Games játéka elemzésünkben korrekt (bár nem kiemelkedő) kis horrorcímnek tűnt nekünk. Másrészt a Ghostrunner a One More Level őrületes és akciódús címe, cyberpunk-környezetben.

Végül megjelent a Watch Dogs Legion, az Ubisoft-saga új része, amely szintén tiszteletét teszi a Geforce Now-n, méghozzá kihasználva az általa használt 24 GB-os Nvidia Tesla raytracinges és DLSS képességeit is, így elképesztő, nex-tgen látványt nyújt azoknak, akik megveszik Steamen, vagy Uplay-en, vagy előfizetnek Uplay+-ra (egy hónapra 15 euró), ugyanis a Ubisoft szolgáltatását igénybe vevő gamerek ezt a játékot is és az Assassin’s Creed Valhallát is ingyen megkapják majd, amikor az november 10-én megjelenik.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu