PS5-ös PlayStation Plus Collection: két újabb játék!

PlayStation 5-re induláskor túl sok exkluzív cím nem érkezik, így jól fog jönni a PlayStation Plus Collection, amelyben legendás PS4-es vagy erre a konzolra is megjelent játékok lesznek.

 

Ezek az alkotások meghatározók voltak a mostani, már búcsúzó konzolnemzedék történetében. A listában lévő játékokat a visszafelé kompatibilitásnak hála PlayStation 5-ön is játszhatjuk. Az eddig, amúgy is igencsak impozáns kínálat két újabb játékkal bővült: a Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles Editionjével és a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-val. A teljes listát lent láthatjátok.

 

PlayStation 4-exkluzívként megjelent játékok:

Bloodborne

Days Gone

Detroit: Become Human

God of War

Infamous Second Son

Ratchet and Clank

The Last Guardian

The Last of Us Remastered

Until Dawn

Uncharted 4: A Thief’s End

PlayStation 4-re is megjelent multiplatform játékok:

 

Batman: Arkham Knight

Battlefield 1

Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Fallout 4

Final Fantasy XV Royal Edition

Monster Hunter: World

Mortal Kombat X

Persona 5

Resident Evil 7 biohazard

 

A PS Plus Collection játékaira természetesen ugyanaz igaz, mint a PS Plusos „ingyenes” játékokra: addig játszhatunk velük, amíg még tart az aktív Plus-előfizetésünk. A Collection már a PS5 premierjekor, november 12-én és 19-én is elérhető lesz – szemben az új PS5-ös címekkel.

A Call of Duty: Black Ops III még 2015-ben jelent meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, és a Treyarch fejlesztette a játékot. A CoD-sorozat régóta a PlayStation-platform egyik kedvenc multis játéka, úgyhogy érthető, hogy ennek a zombis DLC-ket is tartalmazó kiadása is bekerült a Collectionbe.

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy pedig 2017-ben látott napvilágot PS4-en, majd 2018-ban PC-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is tiszteletét tette. A Crash is egy híres PlayStation-játéksorozat, így egyértelmű, hogy a PS Plus Collection részét képezi, hiányzott is volna onnan.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu