Új Uncharted-en dolgozik a Sony?

Megvan az esély arra, hogy titokban PlayStation 5-re készülhet egy új felvonás, ami talán az ötödik rész is lehet.

A Sony Interactive Entertainmentnek több stúdiója van, ami nem rendelkezik egyedi névvel (pl. a SIE Santa Monica, akiknek a tavalyelőtt PlayStation 4-re megjelent God of Wart, illetve annak feltehetőleg PlayStation 5-exkluzív folytatását, a God of War: Ragnarokot köszönhetjük). Úgyhogy pl. a Naughty Dog vagy az Insomniac Games mellett van olyan is, hogy SIE San Diego.

Ez a stúdió főleg az MLB: The Show baseball-játékokról lehet ismerős. Most viszont ez a csapat elkezdett terjeszkedni, hogy egy új csoportosulást is magába foglaljon. Ez még rendben is volna, de ott a bökkenő, hogy sok Naughty Dog-fejlesztő ugrott át ide. Ez pedig már felvethet néhány kérdést, pláne úgy, hogy egy bizonyos Zak Oliver LinkedIn-profilja is felbukkant. Ő nyolc évet dolgozott a Naughty Dognál környezetért felelős művészként, de most a SIE San Diegonál egy be nem jelentett projekten tevékenykedik.

A Naughty Dog korábban azt mondta, hogy az Uncharted franchise-ot maga mögött szeretné hagyni (és ezért is hozták össze az Uncharted 4: A Thief’s End és az Uncharted: The Lost Legacy megjelenése óta a The Last of Us Part II-t), így emiatt talán lehet valami logika a Sony Interactive Entertainmenten belüli munkahelyváltás mögött. És igaz, az Uncharted a PlayStation 3-on született, így nem olyan nagy IP, de a The Last of Us is ott látott napvilágot.

A pletykák szerint a SIE San Diego új csapata az Uncharted folytatását készítheti (de direkt nem használjuk az ötös számot, mert lehet, hogy nem Nathan Drake sztoriját gyúrják tovább – ezért pedig egy előzménysztori lehet a reális új epizód), és talán tényleg ez történik, viszont ha valóban ez a helyzet, akkor még sokat kell várnunk a bejelentésre és a megjelenésre.

Ha tippelnünk kellene, az állítólagos új Uncharted 2023 előtt nem fog megjelenni PlayStation 5-re.

Forrás: Comicbook

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu