Demon’s Souls: több mint 180 tippvideó és több ezer új karakterkombináció

A PlayStation 5-re nemsokára megjelenő Demon’s Souls remake a kezdőknek is igyekszik majd segítséget nyújtani (már amennyire egy Souls-címben ez lehetséges).

A Washington Postban olvasható több részlet is a PlayStation 5-ös játékok új funkcióiról. A Demon’s Soulst is megemlítették, és itt a PlayStation Plus-előfizetés előnyét is taglalhatnánk azzal, hogy cserébe tippvideókat kapunk a PlayStation 5 kezelőfelületén. Száznyolcvan ilyen tipp vár ránk majd, ugyanis a Bluepoint Games és a Sony Interactive Entertainment Japan Studio (a két csapat, ami felújítja a FromSoftware PS3-exkluzívját) nem tervezett más nehézségi szinteket a játékba.

Gavin Moore, a Sony Interactive Entertainment Studios külsős fejlesztésekért felelős kreatív rendezője még kiemelte, hogy a PlayStation 5 SSD-je jelentősen javít a helyzeten, ami az eredeti kiadásban ott volt (szerinte ugyanis nem a kihívások és az abból fakadó elhalálozások voltak frusztrálóak, hanem az utánuk következő töltési idők voltak inkább idegesítőek), majd hozzátette, hogy érzékelni fogjuk, ahogy a fém fémnek ütközik a DualSense kontrolleren, vagy ahogy tökéletesen időzítjük az ellentámadást, esetleg azt, ahogy a védekezést is pontosan hajtottuk végre. Ez Moore szerint jobbá teszi a játékmenetet, illetve a nehézség is valamelyest csökkenhet. Ezt persze gyakorlatban kellene látnunk, így erről még korai ítélkezni.

Moore elárulta még azt is, hogy a karakteralkotást felfrissítették, és ezzel több ezer új kombináció valósítható meg. Ez a mennyiség az új hangeffektek számában is érvényesül, és a PlayStation 5 3D-s audiója révén ezek életre is kelnek (például a nyilak fejünk felett történő elsuhanását érzékelni fogjuk, vagy azt is, ha Boletaria kastélyában a császári kémek mögöttünk lopakodnak), így a hangzás lenyűgöző lett, és úgy véli, hogy a félelemfaktort is megemelték, illetve az élményben rejlő kihívást is képesek voltak megemelni.

A Demon’s Souls remake a PlayStation 5 nyitócímei közé tartozik, így a ray tracinget nem használó játékot (erről írtunk már) november 19-étől keressük a boltokban vagy a PlayStation Store-on.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu