Menu

Gran Turismo 7: egy reklám lebuktatta a megjelenési időszakot [VIDEO]

És nem is egy véletlenszerű hirdetés buktatta le a Polyphony Digital következő alkotását…

A Gran Turismo 7 létezéséről már korábban tudtunk, mint amikor a Sony bejelentette – és nem is arra gondolunk, ahogy Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo atyja a next-gen felvonás lehetőségeit ecsetelgette korábban -, úgyhogy ez egyfajta folytatólagosság: a hivatalos közlés előtt megtudunk valamit róla. Most a megjelenési időszakkal kapcsolatban tudtuk meg, hogy mikortól érdemes keresni az új Gran Turismót.

A GTPlaneten beszélnek arról, hogy egy PlayStation 5-ös YouTube-reklám bukkant fel. Aki nem használ reklámblokkolót az megtudhatta ebből kifolyólag, hogy a Sony nem viccelt, amikor azt mondta, hogy a Gran Turismo 7 a PS5 életszakaszának elején jut el a boltokba, és a hirdetés alapján ezt meg is erősíthetjük. A kanadai Quebec államban bukkant fel a reklám, ahol igenis érdemes a kisbetűs részt elolvasni.

A szöveg – értelemszerűen franciául – azt írja, hogy „Sortie prévue pour la première moitié de 2021”. Ez magyarul azt jelenti, hogy 2021 első felében tervezett a Gran Turismo 7 megjelenése. Így a ray tracinggel (sugárkövetéssel), 4K felbontással, HDR-támogatással, illetve 60 FPS frame rate-tel megáldott versenyzés (ami természetesen gyors töltési időkkel erősít) legkésőbb június végére a kezeink között lehet, és ha már a kezeinkről van szó, a DualSense kontroller adaptív ravaszai segítségével a fékpedál, a fékblokkolást gátló rendszer, illetve a gázpedál hatása is átjön majd, nem beszélve az alattunk elterülő talajról (aszfalt, murva…). És persze hallhatjuk majd a többieket is, ugyanis a Tempest 3D audio engine jóvoltából tisztán érzékelhető lesz a vetélytársunk elhelyezkedése a pályán, és a visszajátszások során is jobban beleélhetjük magunkat, ha a versenyautók „döngetnek” az arénában.

Úgyhogy a hirdetés alapján a Gran Turismo 7 2021 első felében jelenik meg PlayStation 5-re. Valakinek kijár majd a Sony-nál egy ejnye, mert talán túl korán indították el a hirdetéseket…

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu