ROMULUS sorozat – Indul az első évad [VIDEO]

Új történelmi dráma sorozat indul, amelynek első évadja 10 részből áll.

Az i.e. 8. század primitív és brutális világában játszódik Romulus és Remus története, amelyet három ember – Iemos, Wiros és a Vesta-szűz Ilia – szemszögéből láthatunk. A sorozat epikus mese Róma születéséről, ahogy még sosem mondták el.

Az i.e. 8. században, a Tiberis folyó partja mentén kialakult primitív és brutális világban az emberek sorsát a természet és az istenek döntik el. Az archaikus nyelven folytatott széria ennek a világnak a története, amelyet három ember – Iemos, Wiros és a Vesta-szűz Ilia – szemszögéből láthatunk. Miközben ezek a férfiak és nők megtanulják, hogyan alakítsák saját sorsukat, egy kegyetlen és védelmező nőstény alak egy új társadalom kialakulásához vezet, megalapozva az egyik legnagyobb birodalmat.

Főbb szerepekben a következő színészeket láhatjuk: Andrea Arcangeli, Marianna Fontana, Francesco Di Napoli, Giuseppe Schillaci, Emilio De Marchi.

A ROMULUS sorozatot az HBO GO-on november 7-től láthatjuk.

Forrás: HBO

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu