Új vért kap a BloodRayne első két része [VIDEO]

A Ziggurat Interactive kicsit felújítja a vörös vámpírhölgy már-már két évtizedes sztorijait.

Wade Rosen, a Ziggurat Interactive elnöke a sajtóközleményben azt mondta, hogy a fogadtatás, amikor is ők átvették a BloodRayne-sorozat IP-inek jogait, kiemelkedően jó volt, és a rajongók régóta kérdezgették már őket, hogy most mi is várhat a sorozatra – ám most be is mutathatják a Terminal Reality által elvégzett munkát, amit az első két résszel tettek.

Ennek eredménye lesz a BloodRayne: Terminal Cut és a BloodRayne 2: Terminal Cut, de akinek már megvan Steamen vagy GOG-on valamelyik rész, ne gondolkodjon azonnal a vételen: az adott, általunk birtokolt részből ingyenesen megkapjuk a felújított verziót!

Mégis milyen újításokkal rendelkeznek a Terminal Cut verziók? Először is nagyobb felbontásokat támogatnak (akár 4K-t, azaz 3840×2160 felbontást is), javult a renderelés, amivel akár négyszeres anti-aliasing vár ránk, a jelenetek felbontását megnövelték, az XInput kontrollertámogatás révén a modern kontrollereket is használhatjuk (így pl. az Xbox One-ost), az engine is javult, aminek köszönhetően az eredeti, tömörítetlen textúrák is támogatottá váltak; és a tükröződés, víz, köd, illetve az árnyék effektjei esetében is megfigyelhető lesz a javulás.

Mindez a Windows 10-es operációs rendszerre optimalizálták, és több nyelven is lokalizálták a játékokat. A BloodRayne: Terminal Cut teljes szinkront és lefordított menüket kapott az angol mellett francia, olasz, illetve spanyol nyelven; a BloodRayne 2: Terminal Cut pedig lokalizált kezelőfelületet és feliratokat kapott angolul, franciául, németül, olaszul, illetve spanyolul. A magyar feliratozás talán betrükközhető lesz így is…

Rayne félig ember, félig vámpír, és ő egy külső nézetes horror-akció játékpárosban vett anno részt, és a célja a náci tervek leállítása (természetfeletti dolgokra kell gondolni); gyors akciózásra, vámpírképességekre, illetve a teljes világot érintő sztorira kell itt gondolni. És sokat nem is kell várni a Terminal Cut kiadások megjelenésére: november 20-ától már fenn is lesznek Steamen, illetve GOG-on egyaránt.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu