A SEGA játéktermei a tulajdonosváltás ellenére sem fogják bezárni vagy megváltoztatni a nevüket

A vállalat fizikai helyiségeinek 85% -át eladta a koronavírus okozta veszteségek után.

Múlt szerdán megtudtuk, hogy a Sega Sammy, a Sega anyavállalata árkádtermek és fizikai helyiségek részlegének 85% -át eladta egy másik japán vállalatnak, a GENDA-nak a koronavírusból származó veszteségek miatt. E hír ismeretében néhány média tévesen jelentette, hogy ez a Sega játéktereinek bezárását jelentené. Ezt a cég tagadta, illetve megerősítette, hogy a szalonok nincsenek bezárva: továbbra is ugyanazon a néven működnek, mint mindig.

A Famitsunak adott nyilatkozatában a vállalat megerősíti, hogy legendás árkádjai továbbra is Sega néven működnek, bár ezeket most a GENDA fogja kezelni, nem pedig a saját cégük:

„A meglévő neveket az eszközök átruházása után is öröklik. Az üzletek az új vezetés alatt fognak működni, de szeretnénk a felhasználóktól további támogatásukat kérni. „

Az eladás csak a Sega fizikai áruházak részlegét foglalja magában, a videójátékok és az árkádgépek részlegét nem, amelyek együtt működnek. A Sega továbbra is árkádgépeket és játékokat fog gyártani, bár a stratégiai érdeklődésük most kisebb, a vállalat átcsoportosítja alkalmazottait, hogy jobban összpontosítsanak a fogyasztói videojátékok fejlesztésére.

„A szórakoztató gépek [játéktermek] fejlesztése a továbbiakban is folytatódik. A SEGA cégsoport továbbra is optimalizálja fejlesztési erőforrásait az egyes vállalkozások piaci környezetének megfelelően, például a szórakoztató berendezések fejlesztő személyzetének egy részét átadja az üzletnek.”

Ezekre az üzleti tranzakciókra egyébként azért volt szükség, mert a Sega által ebben az évben regisztrált erős üzleti veszteségeket könyvelt el, különös tekintettel a koronavírus üzleti és fizikai helyiségekre gyakorolt ​​hatására.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu