A Star Wars: Squadrons alkotói tagadják, hogy új részen dolgoznának

Az EA Motive azt állítja, hogy egy titokzatos projekten dolgozik, amely szerintük, egészen különlegesnek ígérkezik.

A Star Wars: Squadrons-ról szép emlékeket őriztek meg a játékosok és a szaksajtó egyaránt, így nem csoda, hogy vannak, akik már szeretnék látni az újabb részt. Ez az érzés lehetőségként is felmerült még október végén a neten, miután több média is megírta azt az állásajánlatot, amely egy új Star Wars akció-videojáték fejlesztéséről szólna, most a montreali csapat viszont tagadta az információt azzal, hogy a fals információk kiszivárgását emberi hibának tulajdonította.

„Emberi tévedés volt! (hé, ilyen megtörténik!) Rengeteg spekulációt olvashattunk a neten. Bár új Star Wars projekten nem dolgozunk, viszont valami egészen különlegesen igen. Kövessék hivatalos oldalainkat, hogy képben legyenek, hogy éppen min dolgozunk.”

– mondta az EA Motive a Twitterén, anélkül, hogy konkrétabb részleteket árult volna el az új projektről, melyről egyelőre csak annyit tudni, hogy új franchise lesz.

A Star Wars: Squadrons egy hónapja, október 2-án jelent meg PC-re, a PS4-re és az Xbox One-ra, és a akciószimulátorokért rajongó gamerek és a George Lucas által létrehozott filmes univerzum szerelmesei VR sisakkal, vagy anélkül is átérezhették, ahogy az adrenalinszintjük felpörög a Star Wars űrcsatákban.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu