A Vampyr és a Life of Strange alkotói akár hat különböző új videójátékon is dolgoznak

A Dontnod Entertainment tovább folytatja terjeszkedését egy új stúdióval Montrealban, és hamarosan piacra dobja a Twin Mirror -t.

A Dontnod Entertainment fejlesztői rengeteg mindenen dolgozik. Oskar Guilbert, a fejlesztő vezérigazgatója szerint a stúdió jelenleg hat projektet is futtat. Ezek közül nem tudjuk, hogy mi az, amit már eddig is bejelentettek, de feltételezzük, hogy az izgalmasnak tűnő Twin Mirror kalandjáték is benne van ebben a féltucatban.

E tömérdek projekt hatalmas munkát feltételez, így játékfejlesztő cég: a Dontnod Entertainment új stúdióval bővült Montrealban, Kanadában. Guilbert a VentureBeatnek adott interjúban kifejti, hogy fontos volt ezen a területen letelepedni, mivel játékosközösségük nagy része Észak-Amerikából származik. Ezenkívül az ügyvezető hozzáteszi, hogy videójátékainak nagy része a régióban játszódik.

Visszatérve a folyamatban lévő hat projektre, nem sok részletet osztottak meg, bár Guilbert arra utalt, hogy láthatunk némi meglepetést a Dontnod részéről, valószínűleg az akció-szerepjátékok műfajában, valamint az interaktív fikció műfajában. Néhány hónappal ezelőtt arról is beszámoltak, hogy ismét együttműködnek a Focus Home Interactive céggel. „Nem akarunk mindig ugyanazon a dolgon maradni” – magyarázta. „Újításokra törekszünk. Újra feltaláljuk magunkat a minőség, a mechanika és a technológia terén. A történetek elmesélésének új módjainak megtalálása nagyon nagy értéket képvisel.” – tette hozzá.

A Dontnod Entertainment nagy nemzetközi sikert ért el a Life is Strange-el, amelynek újabb folytatását tavaly kaptuk. Továbbá a francia csapat felelős az olyan akciókalandokért is, mint a Vampyr és a Remember Me. Nemrégiben indították Tell Me Why című sorozatot a Microsoft-tal együttműködve.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu