Menu

Halasztást kapott a Control Ultimate Edition next-gen kiadása!

Ez ilyen halasztós péntek: a The Medium mellett újabb játékról halljuk, hogy a 2020-as megjelenés már nincs a tervek között…

A Control Ultimate Edition főleg azoknak fontos (és hozzátennénk, hogy lehúzás…), akik PlayStation 4-en és/vagy Xbox One-on játszanak, és tervezik, hogy beruháznak egy PlayStation 5-re és/vagy egy Xbox Series X-re, esetleg egy Xbox Series S-re. Ez a verzió kell ugyanis ahhoz, hogy a PlayStation 4 > PlayStation 5 és az Xbox One > Xbox Series frissítés ingyenes legyen. (Aki meg az alapjáték mellé megvette a Season Pass-t, az most veheti meg újra az egész pakkot…)

Eddig az volt az elképzelés, hogy a Control Ultimate Edition valamikor idén megjelenik PlayStation 5-re és Xbox Seriesre (most már elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on, illetve PC-n a Steamen és az Epic Games Store-on is), de a finn Remedy Entertainment és a kiadó, a 505 Games a Twitteren közölte, hogy sajnos csak 2021 elején kapja meg a két next-gen konzol a játékot. A finnek azt akarják, hogy a végeredmény kiváló legyen, de ehhez nekik egy kis plusz idő kell, majd megköszönték a türelmünket és a megértésünket.

Addig mondjuk ki lehet próbálni a Control Ultimate Edition – Cloud Version-t. Igen, ilyen is van: a felhőben futó változat már el is érhető a Nintendo Switch-en! Korábban már írtunk is róla (ahogy arról is, hogy a Hitman III is hasonló módon fog játszhatóvá válni a későbbiekben a továbbra is kiemelkedően jól fogyó N platformon – erről tegnap szó volt). Persze ettől függetlenül csalódás, hogy megint halasztásokat látunk, igaz, mostanában azért a koronavírus-világjárvány miatt elég sok elképzelés borult meg, emiatt pedig jobb türelemmel lenni. (Legalább itt nem lesz háromszoros halasztás, mint a Cyberpunk 2077-nél…)

Mondjuk eddig sem volt sem az Xbox Series, sem a PlayStation 5 nyitócímei között (ezekről egy listát összeraktunk pár napja) a Remedy új játéka.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu