Így támogatják a Rockstar játékait az új konzolokon

Néhány napja említettük, hogy például a Rockstar eddig nem említette, hogy miként működnek a régebbi játékai PlayStation 5-ön, Xbox Series X-en és Xbox Series S-en. Imáink meghallgatásra találtak.

A Rockstar weboldalán olvashatjuk, hogy a három új konzol milyen támogatással él a régebbi játékok irányában. A PlayStation 4-es L.A. Noire: The VR Case Files, az L.A. Noire, a Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption 2 is visszamenőlegesen támogatott PlayStation 5-ön, de a lemezes kiadásnál kell, hogy az adott lemez a konzolunkban legyen (vagy ha digitálisan vettük meg, akkor ezzel nem kell foglalkozni – ott csak használjuk ugyanazt a fiókot, mint amin megvettük). Xbox One-os játékok esetében dettó (kivéve a VR-os L.A. Noire-t…). A PlayStation 5-ön a Your Collection, az Xbox Series konzolokon pedig a Ready to Install alatt találhatjuk meg a régebbi címeket.

A játékokat és elmentéseket egy LAN-kábellel, WiFin, vagy USB-n keresztül is áthozhatjuk az új konzolokhoz, a legújabb felhős elmentésünket pedig a PlayStation Plus-, vagy Xbox Live-előfizetéssel elérhetjük. A Grand Theft auto Online-os és Red Dead Online-os eredményeink is jönnek velünk az új konzolra, de itt is ugyanazt a PSN-es vagy Xbox Live-os fikot kell használni.

Az eredeti Xboxos, vagy Xbox 360-as játékok közül ezek támogatottak: Bully: Scholarship Edition, Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Grand Theft Auto: San Andreas, Midnight Club: Los Angeles, Red Dead Redemption, Rockstar Games Presents Table Tennis. A PlayStation 2-PlayStation 4-es PlayStation Store-címek közül pedig ezek működnek majd: Bully, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City, Manhunt, Max Payne, Red Dead Revolver, The Warriors. Minden PS Plus-előfizető havi egy millió GTA-dollárt kap PlayStation 4-en, ha havonta játszik a GTA Online-nal, egészen addig, amíg az önálló PlayStation 5-ös verzió meg nem jelenik jövőre.

Fair.

Forrás: PSL

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu