Mass Effect: felújítást kap a trilógia, jön az új rész is [VIDEO]

Mind a két projektről már jó ideje tudtunk, de az Electronic Arts és a BioWare végre meg is erősítette ezeket.

A Mass Effect Legendary Edition elnevezést hallottuk már, így nem is olyan nagy meglepetés, hogy az első három Mass Effectet tartalmazó felújításpakkot ezen a néven az N7-napon (november 7-én) jelentették be. Az Electronic Arts szerint PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re készül a „legendás kiadás”, amiben a Mass Effect, a Mass Effect 2, illetve a Mass Effect 3 remasterelt kiadását találhatjuk majd.

Mind a három rész felújított textúrákat, shadereket, modelleket, effekteket, technikai funkciókat, továbbá egy modernizált játékélményt hoz magával „szuperéles” felbontáson, gyorsabb frame rate-tel és vizuálisan fejlettebbnek fog az egész kinézni. A trilógia összes egyjátékos tartalma és DLC-je benn lesz, de a promóciós fegyverek, pajzsok és pakkok is bővítik a tartalmakat… és mindez felújítva, továbbá 4K-s felbontásra optimalizálva érkezik 2021 tavaszán. További részleteket csak jövőre közölnek, és bizony, amit eddig tudunk, az eléggé sablonos, nem valami konkrét, és ha nem említenek multiplayert, akkor azt talán jobb is, ha már most elfelejtjük. A weboldal itt található. Természetesen a PlayStation 5-ön és az Xbox Seriesen szebben fog majd kinézni a trilógia.

A BioWare emellett bejelentette, hogy a Mass Effect univerzumának következő fejezetén dolgozik, mégpedig egy veteránnak nevezett csapattal. Ezt Casey Hudson, a BioWare stúdióvezetője (általános menedzsere… de kb. ugyanaz a feladatkör) mondja. A projekt még korai állapotban van, és nem mondhat erről még többet, de alig várja, hogy az elképzeléseikről többet is megoszthasson. További részleteket az Electronic Arts sem közölt.

Tehát eléggé szűkszavúan elintézték a bejelentéseket, de legalább már nem kell találgatnunk egyikről sem. A tavaszi megjelenés szerintünk azt takarja, hogy legkésőbb március végéig megjelenik, hogy beleférjen az Electronic Arts üzleti évébe. De mivel a BioWare a Mass Effect: Andromedát is magára hagyta (és eleinte az Anthemet is, aminek „kettes” verziója készül épp), ne igyunk előre a medve bőrére.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu