Marvel’s Spider-Man: az Insomniac Games megemberelte magát

A Sony Interactive Entertainment alá tartozó Insomniac Games egy fogyasztóbarát bejelentéssel igyekszik nyugtatni a többnyire jogosan felháborodott játékosokat.

Az Insomniac Games – akiktől a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales napokon belül meg fog jelenni PlayStation 5-re és PlayStation 4-re; a hozzáférhetőség és játszhatóság érdekében egy tonna funkcióval jön, erről tegnap szó volt – bejelentette a Twitteren, hogy megszűnik az eddig jelen levő probléma. A 2018 szeptemberében kizárólag PlayStation 4-re megjelent Marvel’s Spider-Manből ugyanis lesz egy PlayStation 5-ös remasterelt verzió, amit jelenleg csak úgy tudunk megszerezni, ha a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales drágább, Ultimate Edition verzióját vesszük meg (ez 80 eurót kóstál, forintban pedig 30 ezer körül kell majd fizetni érte), önállóan pedig nem (majd később valószínűleg igen…).

Eddig az volt a baj, hogy a PlayStation 4-es eredetiből nem tudjuk átemelni a PlayStation 5-ös remasterbe az elmentésünket. Még úgy sem, ha PS5-ön játsszuk a PS4-es verziót a visszamenőleges támogatás révén. A fejlesztők viszont bejentették, hogy az amerikai hálaadás (november 26-a) tájékán egy ingyenes frissítést fognak kiadni, amivel a PlayStation 4-es változat elmentését áttolhatjuk a PlayStation 5-re szánt remasterelt verzióba. Visszafelé is lesz újítás: a PS5-ös, felújított Pókember-sztoriból bejut a három új kosztüm a „régi” kiadásba, aminek trófeái eltérőek lesznek!

A Marvel’s Spider-Man: Remastered megvásárolható lesz a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales főmenüjéből, ha annak a PlayStation 5-ös alap kiadását vettük meg (ugyanis a PS4-es verzióhoz nincs remaster, értelemszerűen), úgyhogy a Sony ezzel akarja, hogy többet fizessünk a játékaikért (ők többet is kértek volna a drágább játékokért mint 70/80 euró!).

A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Európában november 19-én fog megjelenni PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. A Marvel’s Spider-Man: Remastered is ettől a naptól kezdve lesz elérhető a Sony új generációs konzolján (amiből ugye két verzió lesz, a PlayStation 5 Standard Edition és az UHD Blu-ray meghajtót nélkülöző PlayStation 5 Digital Edition).

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu