Különleges állatok 3: Johnny Depp egyetlen leforgatott jelenetért megkapja a teljes gázsit!

MOZI HÍREK – A szerepről való közelmúltbeli lemondása ellenére Johnny Depp továbbra is megkapja teljes, nyolcjegyű fizetését a Fantastic Beasts 3-ért.

Annak ellenére, hogy a közelgő Fantastic Beasts 3-nak csak egy jelenetét forgatták, Johnny Depp továbbra is megkapja teljes, több mint 10 millió dolláros fizetését. A Warner Bros. nemrégiben felkérte Deppt, hogy mondjon le a gazember Gellert Grindelwald szerepéről a Harry Potter spin-off franchise-ban, amihez a színész hozzájárult.

A jelentések szerint Johnny Depp csak egy jelenetet forgatott a filmhez, de teljes, nyolcjegyű fizetését megkapja a szerződésében szereplő fizetési vagy játékjogi kikötés miatt. Ez a klauzula a Depp hírnevét szerzett szereplők körében bevett gyakorlattá vált, és biztosítja, hogy fizetést kapjanak, függetlenül attól, hogy filmet készítenek-e, vagy szerepüket átdolgozzák.

Ami a jelenetet felhasználását illeti a Fantastic Beasts 3-ban, ez továbbra sem ismert, valamint a jelenet részletei sem. Attól függően, hogy a stúdió hogyan dönt a továbbiakban Depp leváltása kapcsán, lehetséges, hogy a jelenetet átmenetileg fel tudják használni, oly módon, hogy a színész másnak adja át a fáklyát. Természetesen a lépés még így is biztosan egy vagyonba kerül a Warner Bros.-nak, mivel most Deppnek is a teljes fizetését és a helyettesének is kell fizetni, bárki is legyen az.

Depp eddig kétszer játszotta Grindelwald szerepét, a 2016-os Legendás állatok és megfigyelésük és a 2018-as Legendás Állatok: Grindewald bűntettei című filmekben. Eddig mindig az volt a szándék, hogy Depp ismét eljátssza a szerepet a készülő Fantastic Beasts 3-ban és feltehetően a franchise többi részében, de a The Sun elleni vesztes per eredménye miatt nyilvánvalóan búcsúznia kell tőle. A színész ugyanis nemrég elvesztette a rágalmazási pert a „The Sun” brit bulvárlap ellen, amely őt „feleségverőnek” minősítette, és ez a bírósági ügy csak egy része volt a Depp és volt felesége, Amber Heard között zajló csatának és vádjainak.

„A legutóbbi események fényében a következő rövid nyilatkozatot szeretném megtenni” – mondta Depp a közösségi médiában kiadott nyilatkozatában. „Először is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki hűen támogatott engem. Meghatott a sok szeretet és aggodalom üzenete, különösen az elmúlt napokban. Másodszor, szeretném közölni, hogy a Warner Bros. felkért, hogy lemondjak Grindelwald szerepéről a Fantasztikus Vadállatokban, és ezt tiszteletben tartottam és beleegyeztem ebbe a kérésükbe. Végül azt szeretném elmondani, hogy az Egyesült Királyság bíróság szürreális ítélete nem változtatja meg a küzdelmünket az igazságért, és megerősítem, hogy fellebbezni fogok. Elhatározásom továbbra is erős, és be akarom bizonyítani, hogy az ellenem felhozott vádak hamisak. Életemet és karrieremet ez a pillanat nem határozza meg. „

A Warner Bros. azóta kiadott egy saját nyilatkozatot is, amelyben megerősítik, hogy a szerepet átdolgozzák. „” Johnny Depp elhagyja a „Fantasztikus állatok” franchise-t.

„Köszönjük Johnnynak a filmekkel kapcsolatos eddigi munkáját. „Fantasztikus A Beasts 3 ‘jelenleg gyártás alatt áll, és Gellert Grindelwald szerepét átdolgozzák. A film 2022 nyarán debütál a mozikban világszerte. „

A Depp visszaállítására irányuló petíció már megkezdődött, és a # JusticeForJohnnyDepp a közösségi médiában népszerű. A stúdió nemrégiben jelentette be a Fantastic Beasts 3 új megjelenési dátumát, a film elvileg 2022. július 15-én kerül a mozikba.

Forrás: The Hollywood Reporter

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu