Menu

BRÉKING! Több tucat embert ejtettek túszul a Ubisoft Montrealnál!

UPDATE: Úgy tűnik, Vaklárma lehetett, a rendőrség ugyanis nagy erőkkel vonult ki, de később közölte, hogy semmiféle fenyegetést nem tudott azonosítani.

EREDETI HÍR: Több tucat embert ejtettek túszul egy épületben, amely a Ubisoft vállalat telephelyének ad otthont, a Montreal-i Saint-Laurent Boulevardon.

Ezt tudta meg a QMI Ügynökség. A rendőrség kora délután még nem erősített meg az információt, csak annyit árultak el, hogy “folyamatban vannak az ellenőrzések”.

A jelentősebb rendőri akcióra, amely állítólag 13 óra 30 perc körül kezdődött, a Mile-End kerületben, az Avenue Saint-Viateur sarkánál kerül sor.

Egy állampolgár által megosztott képeken nagy biztonsági kerületet és több rendőrt láthatunk a környéken. Az SPVM taktikai csoport teherautója 14:30 körül érkezett a helyszínre.

Több tucat ember látható az épület tetején a TVA Nouvelles helikopter képeinek köszönhetően. Amint az a képeken látható, bizonyos alkalmazottak eltorlaszolták azt az ajtót, amelyik a teraszra nyílik.

Másokat a konferenciatermekbe zárkóztak be. Az épületben egyébként a Ubisoft mellett más vállalatok is megtalálhatók.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu