Nioh Collection: PlayStation 5-ön mindkét rész, PC-re érkezik a második is [VIDEO]

A Team Ninja és a Koei Tecmo a következő generációba tolja a Nioh-t, és a PC-sek is örülhetnek a második résznek.

Haladjunk sorban: először a Nioh 2 utolsó DLC-je, a The First Samurai december 17-én fog megjelenni PlayStation 4-re. Ezzel lezárul a játék története, és aki eddig esetleg könnyűnek találta volna az egészet, egy még nehezebb szintet is választhat. Sohayamaruból egy fényvillanás visszaviszi főhősünket egy olyan helyre, ahol az anyja fiatalon beszélt hozzá. Otakemaru múltja és Sohayamaru titka mellett az első szamuráj mögötti igazságra is kitér majd a DLC, és ezzel a nagy utazás is véget fog érni.

Február ötödikén pedig érkezik a Nioh 2 – The Complete Edition. A PlayStation 4-en ez az alapjáték mellett a három DLC-t (The Tengu’s Disciple, Darkness in the Capital, The First Samurai) is tartalmazza, PC-n (Steam) pedig így fog első alkalommal megjelenni a játék, ami itt 4K felbontáson, ultraszéles monitorokat és HDR-t támogatva, akár 120 FPS-en is futhat. Teljes egér-, és billentyűzet-testreszabhatóság is vár ránk, ha a kontroller nem esik kézre. Exkluzív Valve-sisak is vár ránk itt.

Aztán szintén február ötödikén fog megjelenni PlayStation 5-re a Nioh Collection, írja a PlayStation Blog. Ebben a Nioh Remastered – The Complete Edition és a Nioh 2 Remastered – The Complete Edition lesz ott. Mind a két játék akár 4K felbontáson és maximum 120 FPS-sel futhat, a töltési idők gyorsak lesznek, és a PlayStation 4-es verziókból átemelhetjük az eredményeinket, hogy folytathassuk az új konzolon, ahol a régin abbahagytuk.

Akinek PlayStation 4-en meglesz a own Nioh 2 – The Complete Edition, ingyenesen frissíthet a PlayStation 5-ös own Nioh 2 Remastered – The Complete Editionre. A PS4-es alapkiadásról a PS5-ös Nioh 2 Remasteredre lehet frissíteni ingyen, és az emellett birtokolt DLC-k is elérhetőek lesznek. Lemezes példányt értelemszerűen csak a PlayStation 5 Standard Editionön frissíthetünk. A Nioh 2 Remastered és annak DLC-i önállóan nem lesznek megvásárolhatóak PlayStation 5-ön!

Ez egy egészen korrekt ajánlat a Koei Tecmótól és a Team Ninjától – februárban már jön is az új tempóra kapó Nioh-duó.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu