Call of Duty: Black Ops Cold War: 120 FPS, de csak egy platformon

Az Activision Blizzard is rögös rajtot vett az új konzolgeneráción.

Az Eurogameren olvashatjuk, hogy az Infinity Ward és az Activision Blizzard 120 FPS támogatást hozott össze az Xbox Series X-en a Call of Duty: Black Ops Cold Warnak a legújabb patchben, de ezt titokban tette meg, mert nem verte a páros ezt nagydobra: a patch note nem rendelkezik ezzel kapcsolatos információkkal, de a játékosoknak ez feltűnt, ráadásul a Microsoft Store nem csak az idei pénztermelőnél ír 120 FPS támogatást, hanem a Call of Duty: Warzone-nál is.

A DigitalFoundry is nekiállt tesztelni, és nekik is feltűnt, hogy az Xbox Series X 120 FPS-t ér el a Call of Duty: Black Ops Cold Waron, de a battle royale Call of Duty: Warzone 100-120 FPS között teljesít. A PlayStation 5-ön a hidegháborús CoD csak 60 FPS-re van limitálva, és a Warzone sem tud többet – lehet, hogy egy teljes portra van szükség, mert a visszamenőleges támogatás itt korlátozó tényező lehet.

A Call of Duty-rajongók már nyakig benne vannak az új rész multiplayerében, és a Redditen találhatunk egy olyan (eléggé magasan értékelt) témát, ahol a játékosok kritizálják, hogy mennyit is kell grindolniuk, hogy megszerezhessék azokat a fegyverkiegészítőket (attachments), amire szükségük van a multiplayerben. Az egyik kommentelő a rakétavetőjével 200-szor rombolt, de nyolcas szintű csak. Egy másik játékos egyik fegyvere 825 gyilkosságot hozott össze és 41-es szintű, és szerinte az oké, ha a játékos XP-je lassan növekszik, de az, hogy a fegyverek fejlődése ennyire lassú, tarthatatlan helyzetnek nevezhető.

Lehet, hogy a kevés fegyver miatt lett ennyire belassítva a fejlődés, de ne felejtsük el, hogy a PlayStation 5-ön és a PlayStation 4-en játszóknak hatalmas lépéselőnyük van: 25%-kal több XP-t szereznek a többiekhez képest. Nos, és van PS-exkluzív havi dupla XP-s event is számukra, ami még inkább feléjük billenti a mérleg nyelét.

Majd aztán panaszkodhatnak, ha jönnek a mikrotranzakciók is. Csak idő kérdése.

Forrás: DualShockers, VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu